Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam, rajta kapott és megbocsát. Miért??
Kettő éve egy szeretői kapcsolatban vagyok. A férfi nálam jóval idősebb, apám lehetne, ezer éve házas, 3 nagy gyerekkel.
Megszámlálhatatlan sokszor próbáltam eltolni magamtól, szakítani, sosem sikerült. Mindig valamivel visszajött, általában a " Szeretlek Téged " szöveggel, és újra ott folytattuk, ahol abba hagytuk.
Az utóbbi fél évben már abszolút semmi nem volt kellemes nekem ebben a kapcsolatban. A szex egyre fájdalmasabb lett, nem figyel rám, kommunikációnk borzalmas, nincs semmi közös időtöltésünk (csak a szex, amit utálok vele... )
Megcsaltam többször is, utoljára rajta kapott. Elviharzott, letiltott stb. Majd újra visszakérte magát.. " megbocsát " ....
Szívem és eszem szerint Isten adná, ha kilépne az életemből, szeretnék jobb szexet, mással, másokkal, szeretném élvezni az életet független egyedülállóként, szerintem neki elszámolással nem tartozom, de nem megy... Mit, hogyan csináljak hogy elengedjen és ne kezdjen utánam kémkedni majd?
Szerelmes vagy belé vagy mi ez a függés? Gondolom nem tart pisztolyt a fejedhez, hogy széttedd a lábad.
Lehet, hogy az elején a szex/szerelem miatt kialakult egy kötődés és még nem tudtad leépíteni magadban.
A szex egyre fájdalmasabb lett, nem figyel rám, kommunikációnk borzalmas, nincs semmi közös időtöltésünk (csak a szex, amit utálok vele... )
Akkor inek vagy vele? Mi az, ami egy ilyen minden téren vacak kapcsolatban tart?
"Mit, hogyan csináljak hogy elengedjen és ne kezdjen utánam kémkedni majd?"
Mondjuk szakíts, ha ennyire rossz és értelmetlen ez a kapcsolat, aztán vedd komolyan a saját döntésedet.
Őszintén nem értem, hogy ha igazat írsz a kapcsolatotokról, akkor eddig mi volt neked ebben a jó.
Mivel tud ennyire "megszédíteni" Téged?!
Édesapáddal milyen volt a kapcsolatod gyermekkorodban? Ismerted-e egyáltalán azt a személyt, aki nemzett Téged?
Szüleid kölcsönös viszonya milyen volt? Emlékszel még körülötted zajló eseményekre/családi légkörre, annak hangulatára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!