Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam, rajta kapott és megbocsát. Miért??
Kettő éve egy szeretői kapcsolatban vagyok. A férfi nálam jóval idősebb, apám lehetne, ezer éve házas, 3 nagy gyerekkel.
Megszámlálhatatlan sokszor próbáltam eltolni magamtól, szakítani, sosem sikerült. Mindig valamivel visszajött, általában a " Szeretlek Téged " szöveggel, és újra ott folytattuk, ahol abba hagytuk.
Az utóbbi fél évben már abszolút semmi nem volt kellemes nekem ebben a kapcsolatban. A szex egyre fájdalmasabb lett, nem figyel rám, kommunikációnk borzalmas, nincs semmi közös időtöltésünk (csak a szex, amit utálok vele... )
Megcsaltam többször is, utoljára rajta kapott. Elviharzott, letiltott stb. Majd újra visszakérte magát.. " megbocsát " ....
Szívem és eszem szerint Isten adná, ha kilépne az életemből, szeretnék jobb szexet, mással, másokkal, szeretném élvezni az életet független egyedülállóként, szerintem neki elszámolással nem tartozom, de nem megy... Mit, hogyan csináljak hogy elengedjen és ne kezdjen utánam kémkedni majd?
Persze, hogy visszasírja magát, még egy ekkora buta kapcát nem talál. Nem kell se étterem, se virág, de bókok, kedvesség vagy előjáték se. Nulla energia befektetéssel jut puncihoz. Te meg ezzel is olyan elégedett vagy, hogy évek óta kéred a repetát.
Nem véletlenül lett pont belőled szerető.
Ez csak szexfüggőség, semmi más. Ha csettint, máris ott vagy, mint a kutyája. Te nem tudod mit jelent szeretve lenni. Inkább belebonyolódsz holmi "megcsalom a szeretőmet" című hülyeségekbe, mintsem rendbe tennéd az életed.
Ha arra vagy kiváncsi, hogy azért tömköd-e, mert szeret, akkor leírom, hogy érthető legyen: NEM SZERET. De szeret használni és kihasználni, mert te vagy az aki hagyod magad megalázni, méltatlan szeretői kapcsolatban lenni. Ingyen lyuk vagy ennek az undormánynak aki rajtad éli ki a perverzióit, fétiseit.
Te sem szereted, csak megszoktad, hogy ott van néha az életedben. Ezt nagyon könnyű lezárni, tiltani, törölni, ha nem hagy békén, csak megfenyegetni, hogy kitálalsz. Meglátod, le fog kopni.
"A szex egyre fájdalmasabb lett, nem figyel rám, kommunikációnk borzalmas, nincs semmi közös időtöltésünk (csak a szex, amit utálok vele... )"
És ezek után elhiszed, hogy szeret téged??
Megcsaltam többször is, utoljára rajta kapott. Elviharzott, letiltott stb. Majd újra visszakérte magát.. " megbocsát " ....
Ha úgy fogod fel, hogy te megcsaltad a szeretődet, akkor szerintem tedd fel magadnak a kérdést, hogy ő vajon hányszor csalt meg téged a feleségével a két év alatt.
"Szívem és eszem szerint Isten adná, ha kilépne az életemből, szeretnék jobb szexet, mással, másokkal, szeretném élvezni az életet független egyedülállóként, ..."
Ha TÉNYLEG ezt szeretnéd, akkor miért arra vársz, hogy ő lépjen ki az életedből, miért nem te hozod meg ezt a döntést a SAJÁT életeddel kapcsolatban?
A szeretőd által zsinóron rángatott bábúnak tartod magad, vagy önálló, szabad akarattal rendelkező lénynek?
Nem bántaná az egészséges önérzetedet, hogy ha a kapcsolatotok még húzódnak X hónapig / évig egy olyan férfival, akivel csak a szexről szól az együttlét, ami neked nem, hogy nem élvezet, hanem fájdalmas, nem figyel rád, stb, és a végén még ő dobna téged, ha megunt és talált más szeretőt, ahelyett, hogy te tennéd amiatt, ahogy bánik veled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!