Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki megbocsátotta hogy megcsalták?
miért tettétek? nem féltetek attól hogy újra lesz ilyen?
mennyi idô után lett olyan\hasonló a bizalom?megbántátok?
Megbocsátottam, nem bántam meg és nem féltem, mert szét mentünk már mire kiderült. :)
31/f
Nem. Felmelegítve csak a töltött káposzta a jó.
F.
Első nagy szerelem volt. Megbocsájtottam.
Onnantól tudta, hogy velem ezt is meg lehet tenni, és újra megcsalt. Nagyon megbántam.
Azóta tudom, hogy ilyen ember nem érdemel újabb esélyt.
Én megbocsátottam, sőt, őszintén elhittem, hogy teljesen megbánta, egyszeri dolog volt, hirtelen felindulásból, semmi viszony. Éveken át jóformán sírva könyörgött és megtett mindent, hogy fogadjam vissza, de egész egyszerűen onnantól kezdve soha többet nem voltam képes bízni benne, úgyhogy vége is lett nagyon gyorsan.
Megbocsátani szerintem nem nehéz, harag egyáltalán nincs bennem. De bizalmat visszanyerni. Hát az necces...
Én megbocsátottam, nem volt jó ötlet...
Nem tudott az exétől elszakadni érzelmileg sem, velem túl hamar belement egy kapcsolatba. 10 hónapja voltunk együtt, amikor kiderült. Adtam egy esélyt, letiltotta a csajt, nem tartottak semmilyen kapcsolatot utána, de rá fél évre kinyögte (ex) párom, hogy még mindig oda húz a szive.
Szóval tömören: igen, de bánom, hogy nem tettem akkor pontot az ügy végére. Nagyon szerettem, ezért kapott egy esélyt, amit megint eljátszott.
Igen, kétszer is. De a második után ritka sz .r volt a kapcsolat, főleg hogy aztán én is megcsaltam. El is mondtam neki, mikor szakítani akartam, de állandóan visszasírta magát, én meg valamiért nem voltam képes végleg szakítani. Odáig fajult, hogy szeeelmes lettem egy másik fiúba, akkvel elkezdtünk randizgatni, és 1 hónapra rá végleg elhagytam. Egyikünk sem bízott már a másikban, semmi értelme nem volt.
#8as: nálam is így kezdődött, és az érzelmiből előbb utóbb fizikai lesz általában. Ha valóban érzelmi megcsalás volt nem hiszem hogy megszakította vele a kapcsolatot. Én sem tettem, csak utána ügyesebben titkoltam. Mindenesetre sok sikert hozzá 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!