Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha valaki makacsul hiszi, hogy megcsalták, akkor soha nem fog belenyugodni ebbe?
Én sokáig hittem azt, hogy a volt párom hazudik nekem egy-egy nő barátjával kapcsolatban, gyűlöltem magam azért, hogy ilyen gyanakvó vagyok.
Aztán kiderült, hogy totálisan igazam volt, úgyhogy olyan balhét vertem, hogy örülhetett neki, hogy csak kivágtam. :D Nem voltak nagy hazugságok, nem csalt meg, de hogy képes volt hónapokig elnézni, hogy csalódom magamban és megalázkodom, mert igazságtalannak érzem a viselkedésem, az sok volt.
Azóta bízom a megérzéseimben, nem hagynak cserben. Hacsak valaki nem totálisan elmebeteg, szerintem nem gyanakszik alaptalanul.
Azóta bízom a megérzéseimben, nem hagynak cserben. Hacsak valaki nem totálisan elmebeteg, szerintem nem gyanakszik alaptalanul.
"
Na várj. szóval voltak megérzéseid, mégsem történt megcsalás, még nagyobb hazugságok sem. Mégis kitetted a szűrét? de akkor miben volt totálisan igazad? Hiszen Te azt hitted, megcsalt, ami nem is igazolódott.
"...képes volt hónapokig elnézni, hogy csalódom magamban és megalázkodom, mert igazságtalannak érzem a viselkedésem, az sok volt."
De figyi már, ő nem tehetett arról, hogy Te a fejedben miket láttál, mik csapódtak le benned a dolgok, hogyan ítéltél meg egy-egy helyzetet...végül is akkor itt Te hibáztál, nem ő, nekem nagyon úgy tűnik, hiszen olyan dolgokat képzeltél bele, amik ott sem voltak, majd emiatt lelkiismeret furdalást érzel (jogosan, hiszen ő ártatlan volt ezek szerint), és mégis őt bünteted? Ez nekem teljesen logikátlan és nyakatekert.
Áh, szóval a titkolózás miatt mentetek akkor szét?
Valahol érthető, mert gondolom akkor számodra gyanús volt, hogy miért titokban találkozgat a női barátaival, de ha végül is nem történt megcsalás, akkor a titkolózás tényleg alap lehet a különmenésre?
Vagy a titkolózás akkora belső feszültséget eredményezett benned, amit nem bírtál elviselni? Kezdted magad megutálni, és végül is azért szakítottál vele, hogy az ő titkolózásai miatt ne menjen teljesen tönkre az önbecsülésed a megérzéseid?
Szerinted előbb-utóbb tényleg megcsalt volna?Persze most már nem igazán számít, de mit gondolsz, vagy hallottál-e valami olyan hírt felőle, hogy más párkapcsolatban félrement? Szóval gyakorlatban is igazolódott-e a megcsalás?
És mit éreztél, ha nem vagyok túl indiszkrét? Privátban is írhatod, ha kellemetlen, szóval az önbecsülés lenyomása általa hogyan történt?
Úgy érezted, más mellett nem lehetnél boldog? Azt éreztette veled, hogy ő egy félisten és neked lesz hiányérzeted, ha elhagyod őt? Vagy azt kezdted érezni, hogy már magaddal szembe sem vagy őszinte? Kezdtél meghasonlani magaddal szemben?
Van, es most pont ebben a cipoben jarok ezert dobtam ki a pasim 3 napja. Honapokig minden oke volt, nem vagyok feltekeny tipus De egyszeruen bejelzett a radarom. Konkretan megmondani most sem tudom h mi tortent mert mindent tagad, es tegyuk fel elhiszem h nem fekudt le senkivel DE valamit csinalt-kulonben nem lenne ilyen eros megerzesem.
Ezalatt azt ertem h beult egy kavera az egyik ex csak szex volt haverjaval,vagy szexcsetelt valakivel. Egyszeruen azt erzem, hogy valami tortent es baromi jol es meggyozoen hazudik, es annak ellenere h nalam csak a gyerekek naivabbak-egyszeruen erzem h volt valami.
Szte hulyeseg es en csak gyanusitgatom ot es az elmult 3 napban felmerult bennem h hatalmasat tevedek de ilyenkor emlekeztetem magam arra h amikor a legutobb ezt ereztem (a volt ferjemnel) akkor teljesen igazam volt, es jele annak sem volt.
Szoval en a megerzeseimet kovetem meg akkor is,ha orultsegnek tunik es megvan az eselye annak is h tevedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!