Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok akik megcsalták a párjukat, bevallották idővel vagy eltemették magukban a dolgot?
Nem tettem ki annak egy egyszeri eset miatt, hogy azon forogjon, mit cseszett el és magát rágja. Szétmentünk úgy, hogy én voltam a gáááci ami úgy is igaz.
30/f
Nekem nem vallotta be, de hamar kiderültek a dolgok..
22/N
Lehet hogy durva lesz amit mondok, de ha minden 5 megcsalás kiderül,akkor már nagyon sokat mondtam. Vannak olyan emberek akik azért vallják be tettüket mert lelkiismeret furdalásuk van és ezáltal úgy érzik hogy megkönnyebbülnek miközben belevágják a tört a partnerükbe.
Ahogy mondani szokás, "amit nem tudsz az nem fáj", ha a megcsalás egyszeri alaklom volt és negatívan sült el, akkor csendben visszamennek a korábbi partnerükhöz és próbálják kijavítani a korábban menthetetlennek hitt kapcsolatot. Aki sorozatosan megcsalja párját az meg nagy tételben tesz rá, hogy kiderül-e vagy sem, ő szándékosan nem mondja el, egyfajta játéknak tekinti az egészet.
És ez pontosan nagyon nincs így általánosító 4#es és 5#ös.
Ha egy kapcsolat romlott, javítsd magad s segíts párodnak javítani magát, vagy ha ez nem megy, menj tovább. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!