Szülők akiknek gyerekeik homoszexuálisak hogyan fogadtátok amikor a gyerek bevallotta hogy a saját neméhez vonzódik? Illetve akik bevallották a szüleiknek, milyen volt, hogyan fogadták?
Amióta elmondtam azóta nem beszzélek velük.
Megmondták hogy válasszak ők vagy a barátom.
20/F
azt mondta:
huhh, már megijedtem hogy terhes vagy és azt akarod elmondani.
ne aggódj, a szüleid ha tetvek, akkor is kivágnak ha hetero baráttal/barátnővel jössz össze és nekik nem tetszik :)
az apósom úgy halt meg, hogy a fiát 5 éve nem látta, és se telefon, se sms.
gyűlölte őt.
állítólag miattam.
pedig fehér, vörös hajó szeplős, amúgy dögös csaj vagyok, dolgozom, van lakásom, stb.
csak simán gyűlölt, mert megteheti :)
Nekem siman elfogadtak. Elmondtam anyanak, mobdjuk jo keson csak, 25 evesen. Mondtam, hogy ez mindig is igy volt. Nem szolt ra semmi rosszat. Apa se rokonyodott meg, siman jolnfogadta.
Szeretik a baratnomet, jarunk egyutt koncertre, szonhazba, hozzank haza. Nem volt ebbol problema.
26/N
Én 24 voltam,amikor elmondtam itthon,illetve kiderült.
Öcsém már előtte tudta és rákérdezett,aztán valahogyan húgom is megtudta,aki elmondta anyámnak.
Apám még azóta sem tudja.
Anyám először furán fogadta,nem nagyon hitte el.
De már nem kezeli furán.
27/F
Utolsó vagyok:D
Anyám elmondta apámnak szilveszter örömére(részegen):D
Igazából velem nem beszél erről,de ő alapból ilyen.Nem nagyon szeret a szexuális témákról beszélni.
De öcsémnek azt mondta,hogy nem zavarja,és akkor csak jobban szeret.
Azt nem tudom,hogy erről mikor fog merni beszélni vagy mit szólna egy jövőbeli partnerhez,akit bemutatnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!