Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelenthet valamit amit észrevettem vagy butaság? Megcsalhatott?
Tegnap este figyeltem fel rá miután a párom lezuhanyozott.
Általában mindig leöblítem utána a kádat.
Nem egy csupasz férfi, van mellkas szőrzete is bőven, ami nyilván mindig hullik neki normál szinten, ezért a kádban is mindig ott szokott maradni.
Tegnap viszont feltűnt hogy semmi nem volt a kádban, de ha még is tűpontos akarok lenni akkor 2 szál.
És ezt már ezelőtt egyszer szintén észrevettem csak akkor nem jutott eszembe az ami most.
Szóval lehet hogy óriási hülyeség de mi van ha ezeken a napokon korábban már tusolt valahol, tehát volt valakinél?
3 éve vagyunk együtt, nem tudom hogy néha van e ilyen, mert nem nézem mindig a kádat csak csapatom automatikusan.
A lenyeg hogy most két alkalommal tűnt eddig fel.
És Olyan fura hogy egyszer tiszta szőr a kád, máskor meg semmi.
Van saját magam feltételezése mellé egy érvem és egy ellenérvem.
Ellenérv: ha zuhanyzott is volna valahol máshol, akkor a második zuhanyzásnál is hullik a szőrzete akinek hullik.
Érv: gondolom a szőrzetnél is van egy napi mennyiség ugyanúgy mint a hajnal ami kihullik. És utána nem jön több.
Lehet hogy ezért nem volt este semmi a kádban és tényleg volt valahol és ott mát úgymond lemosta magáról a fölösleges szőrzetet.
Mit gondoltok erről?
Lehet hogy totális hülyeség és ezért le is idiótázhattok, de nekem meglepő hogy egy szőrös férfi egyik-másik nap semmit nem hagy maga után a kádban, máskor meg van benne egy csomó szőrszál.
"Érv: gondolom a szőrzetnél is van egy napi mennyiség ugyanúgy mint a hajnal ami kihullik. És utána nem jön több."
:DDDDDD Magadtól vagy ilyen ostoba, vagy segít valaki? Isten barmai, na ezért kell odafigyelni a suliban bioszórán :D
5# Igen, az teljesen lehetetlen 😂
3 éve ismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!