Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Jelenthet valamit amit észreve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelenthet valamit amit észrevettem vagy butaság? Megcsalhatott?

Figyelt kérdés

Tegnap este figyeltem fel rá miután a párom lezuhanyozott.

Általában mindig leöblítem utána a kádat.

Nem egy csupasz férfi, van mellkas szőrzete is bőven, ami nyilván mindig hullik neki normál szinten, ezért a kádban is mindig ott szokott maradni.

Tegnap viszont feltűnt hogy semmi nem volt a kádban, de ha még is tűpontos akarok lenni akkor 2 szál.

És ezt már ezelőtt egyszer szintén észrevettem csak akkor nem jutott eszembe az ami most.

Szóval lehet hogy óriási hülyeség de mi van ha ezeken a napokon korábban már tusolt valahol, tehát volt valakinél?

3 éve vagyunk együtt, nem tudom hogy néha van e ilyen, mert nem nézem mindig a kádat csak csapatom automatikusan.

A lenyeg hogy most két alkalommal tűnt eddig fel.

És Olyan fura hogy egyszer tiszta szőr a kád, máskor meg semmi.

Van saját magam feltételezése mellé egy érvem és egy ellenérvem.

Ellenérv: ha zuhanyzott is volna valahol máshol, akkor a második zuhanyzásnál is hullik a szőrzete akinek hullik.

Érv: gondolom a szőrzetnél is van egy napi mennyiség ugyanúgy mint a hajnal ami kihullik. És utána nem jön több.

Lehet hogy ezért nem volt este semmi a kádban és tényleg volt valahol és ott mát úgymond lemosta magáról a fölösleges szőrzetet.

Mit gondoltok erről?

Lehet hogy totális hülyeség és ezért le is idiótázhattok, de nekem meglepő hogy egy szőrös férfi egyik-másik nap semmit nem hagy maga után a kádban, máskor meg van benne egy csomó szőrszál.

2020. okt. 6. 11:20
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
93%
Nem vagy idióta. Beteg vagy. Fordulj orvoshoz.
2020. okt. 6. 11:26
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Vab amikor hullik a szempillám és vab amikor a hajmosáskor több hajszál lesz a kádban mint máskor. Kb ennyi.
2020. okt. 6. 11:26
 3/26 anonim ***** válasza:
93%
Paranoiás vagy.
2020. okt. 6. 11:31
 4/26 anonim ***** válasza:
95%
Nem lehet h te kacsingatsz?
2020. okt. 6. 11:32
 5/26 anonim ***** válasza:
92%
Az teljesen lehetetlen feltételezés, hogy esetleg kitakarítja maga után a kádat? Egy semmiségre felépítettél egy komplett megcsalós sztorit... túltolod :(
2020. okt. 6. 11:33
 6/26 anonim ***** válasza:
85%
Te tényleg beteg vagy, ráadásul még a biológiaórákat is átaludtad. De tudod mit? Kérdezz rá nála, ha van egy kis esze, páros lábbal kiróg érte.
2020. okt. 6. 11:33
 7/26 A kérdező kommentje:
Nem. Soha nem csaltam meg senkit. Igaz hogy ő az első komoly kapcsolatom, de még régen a pár hónapos kapcsolataimban sem hülyítettem senkit.
2020. okt. 6. 11:34
 8/26 anonim ***** válasza:
91%
Nekem eszembe jutott valami nagyon durva. Nem lehet, hogy néha kitisztítja maga után a kádat?
2020. okt. 6. 11:34
 9/26 anonim ***** válasza:
85%

"Érv: gondolom a szőrzetnél is van egy napi mennyiség ugyanúgy mint a hajnal ami kihullik. És utána nem jön több."

:DDDDDD Magadtól vagy ilyen ostoba, vagy segít valaki? Isten barmai, na ezért kell odafigyelni a suliban bioszórán :D

2020. okt. 6. 11:35
 10/26 A kérdező kommentje:

5# Igen, az teljesen lehetetlen 😂

3 éve ismerem.

2020. okt. 6. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!