Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsalhat a feleségem?
Egy olyan nőről van szó, aki szereti ha figyelnek rá... figyeltem is rá, szerettem, elkényeztettem, mert akkor voltam boldog ha a feleségem is az.
A veszekedések egyre sűrűbbek lettek, mára már mindennel baja van. Egyszerűen folyton csak szid, mostanra egy puszit sem ad, most ideiglenesen átköltözött a másik szobába. Bejár a városba “barátnőzni” és gyakran látom hogy chatel kint az udvaron (hogy ne lássam) és az udvar végében telefonálgat. Amúgy eddig mindig előttem telefonált, gondolom vagy engem szid valakinek, vagy a legrosszabb esetben a pasasnak? Szex 2 hónapja semmi, pedig sosem volt gond a libidójával. Ha összeveszünk a válással fenyeget, de ha lenyugszik akkor elvárja a figyelmet és hogy pitizzek....
Rákérdeztem többször és tagadja. A józan eszem azt mondja, hogy nincs ideje megcsalni (1 éves a lányunk), eddig én dolgoztam és nem vettem észre semmit, most a home office alatt tűnt fel a telefonálgatás, meg hogy alig visel el engem.
Szerintetek tutira van egy harmadik, vagy csak kezd tönkremenni a házasság?
Két dologra gondolok:
1. Talált valakit
2. Home office miatt többet vagytok együtt és most az idegeire mész, a jelenléteddel. (Ettől több pár is szenved mostanában)
Elég jó esély van rá. :(
Nem voltak figyelmeztető jelek az elején?
Kismillió nőtípus van, akiket jobb nagy ívben elkerülni.
Biztos megkérném, hogy mutassa meg a telefonját kivel beszélget ennyit mostanában.
Ha nincs mit tagadni, max hozzád vágja, hogy mt kíváncsiskodsz. Nézd meg az időpontot mikor telefonal, este meg elkéred. Ha a hiváslitájából hianyzik az adott időpont, kezdhetsz gyanakodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!