Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsalhat a feleségem?
Egy olyan nőről van szó, aki szereti ha figyelnek rá... figyeltem is rá, szerettem, elkényeztettem, mert akkor voltam boldog ha a feleségem is az.
A veszekedések egyre sűrűbbek lettek, mára már mindennel baja van. Egyszerűen folyton csak szid, mostanra egy puszit sem ad, most ideiglenesen átköltözött a másik szobába. Bejár a városba “barátnőzni” és gyakran látom hogy chatel kint az udvaron (hogy ne lássam) és az udvar végében telefonálgat. Amúgy eddig mindig előttem telefonált, gondolom vagy engem szid valakinek, vagy a legrosszabb esetben a pasasnak? Szex 2 hónapja semmi, pedig sosem volt gond a libidójával. Ha összeveszünk a válással fenyeget, de ha lenyugszik akkor elvárja a figyelmet és hogy pitizzek....
Rákérdeztem többször és tagadja. A józan eszem azt mondja, hogy nincs ideje megcsalni (1 éves a lányunk), eddig én dolgoztam és nem vettem észre semmit, most a home office alatt tűnt fel a telefonálgatás, meg hogy alig visel el engem.
Szerintetek tutira van egy harmadik, vagy csak kezd tönkremenni a házasság?
Szerintem egyszerűbb lenne vele leülni ée megbeszélni hogyan lehetbe javítani. Itt csak tippelgetnek lehet van lehet nincs, beszélhet a barátnőjével. Nem tudjuk milyen temperamentumú a nő, 1 éves gyerek mellett meg a " nincs idő megcsalni" arra van ideje amire akarja. Ha hiányzik neki a kufírc míg alszik a gyerek apa meg dolgozik ( melóhelyen) akkor megteszi.
Lekéne vele ülni.
Szia. nem olv el az előző válaszokat. A home office azért kikészít mindenkit. Sülve-főve nonstop együtt lenni nem egészséges ha két ember szereti egymást, akkor sem. Ezért jó pl. külön mh-en dolgozni.
DE! amiket leírtál, valóban nem normális dolog, egy egészséges házasságban nem kellene, hogy idáig fajuljanak a dolgok. Csak azt tudom tanácsolni, hogy pr meg megoldani, h addig vki vigyázzon a kicsire, és semleges helyen kettesben, gyerkőc nélkül nagyon komolyan vedd elő a témát és pr meg megbezsélni. A semleges helyszín azért kell, h ne rendezzen jelenetet/ kisebb eséllyel rendezzen jelenetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!