Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért izgató számomra, ha megcsalhatom a páromat?
Más is van így ezzel? Ez vajon tényleg csak a tiltott gyümölcs varázsa? Mi lehet a lelki oka? Privátokat nem kérek köszönöm, nem ismerkedési célzattal írtam ki a kérdést.
N
izgat az újdonság
talán van,a mit vele nem, de mással megélhetsz
nőiességedet ápolod azzal, hogy képes vagy elcsábítani mást
te mit gondolsz?
#4! Így a korrekt. nem az ember háta mögött, hanem megbeszélve! ;)
Így én simán igent mondanék rá bizonyos feltételekkel. :)
Régen... Nagyon régen.. Az ősemberek korában csak megfogta az ősember a nőt és elvitte dugni, másnap a másikat vitte dugni. Mi modern emberek ragazkodunk a kapcsolathoz hogy csak egy legyen. Ősi vágyaidat érzed :D
Bocsi a tréfáért, néha nekem is megfordult a fejemben és egy kicsit izgatott is, de őt szeretem és nem akarok neki lelki fájdalmat okozni.
Csak fantáziálgatás ami izgat de semmi több
Köszi az értelmes válaszokat!
Ha tippelnem kéne azt mondanám, hogy az adrenalin miatt csinálom. Lázba hoz a lebukás veszélye. Kiszakít a mókuskerékből egy kicsit.
Paráznaság kötelékében vagy. Melynek egyik lényege, hogy szexuális kapcsolatok útján átadni másik embernek a benned lévő szellemiséget.Ez a valóság. Minden szexuális aktussal egyesülsz a másik szellemiségével és átadod-átveszed tőle.
Semmi köze ahhoz amit te gondolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!