Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Óvszert találtan nála, megcsal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Óvszert találtan nála, megcsalhat?

Figyelt kérdés
Fogamzázgátlót szedek már több éve, így a barátommal soha nem védekezünk máshogy, még menzesz idején sem. A minap este fogat mostam a fürdőben, és észrevettem hogy a neszesszeréből kikandikál 3 db óvszer. Biztos hogy ezek nem voltak benne régebben sem, mert egy hónapja jöttünk vissza nyaralásról, és akkor dobáltuk ki belőle a régi minitusfürdős dobozokat, fülpiszkálót stb, tehát egy fogkefén meg fogkrémen kívül szinte semmi nem volt benne. Itthon nem tartunk gumit. Ez pár napja volt, gondoltam rákérdezek, de még elég ideges vagyok. Szerintetek megcsalhat?
2018. szept. 1. 11:21
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
30%
Nem kizárt. Kérdezz rá és ha dadog össze-vissza akkor tuti mást is dönget. De közben gondolkodj el azon is, hogy miért kefél félre, mi az amit nem kap meg otthon.
2018. szept. 1. 11:24
 2/33 StevenUp ***** válasza:
75%

Az is lehet hogy a nyaralásra vette mert hátha otthon marad a fogamzásgátló vagy valami történik és akkor is tudjatok szexelni

Lehet hogy előrelátón gondolkodott

2018. szept. 1. 11:25
 3/33 anonim ***** válasza:
100%

Esélyes,sajnos,mindenképpen kérdezz rá.

Mondjuk az furcsa,hogy még véletlenül sem akarta "eldugni".

2018. szept. 1. 11:26
 4/33 anonim ***** válasza:

#2 Tanulj meg szöveget értelmezni.

“egy hónapja jöttünk vissza nyaralásról, és akkor dobáltuk ki belőle a régi minitusfürdős dobozokat, fülpiszkálót stb, tehát egy fogkefén meg fogkrémen kívül szinte semmi nem volt benne.”

2018. szept. 1. 11:26
 5/33 StevenUp ***** válasza:
79%
Lehet utána dobta bele mert még sem volt rá szükség
2018. szept. 1. 11:28
 6/33 anonim ***** válasza:
Lehetséges
2018. szept. 1. 11:30
 7/33 anonim ***** válasza:
Reméljük hogy nem... Kérdezd meg, lehet hogy önkielégítéshez használhatta? Mondjuk furcsa hogy miért hagyja ott ha meg is csalt, vagy lehet hogy féltékennyé akar tenni? Na de ahogy kezdtem is bízzunk abban hogy valami félreértés történt.
2018. szept. 1. 11:34
 8/33 anonim ***** válasza:
Ha megvan mind a három akkor még nem.
2018. szept. 1. 11:46
 9/33 anonim ***** válasza:
64%
milyen naiv válaszokat írnak, persze hogy megcsal , mi másért lenne ott
2018. szept. 1. 11:56
 10/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor ideje lesz elbeszélgetni..
2018. szept. 1. 12:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!