Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nem bírja ki nélkülem, megcsalhat?
Távkapcsolatban vagyok, mi több hónapja nem találkoztunk. Hiányzik az érintése, csókja és a szex vele, de ezek olyan élmények amiket vele akarok csak átélni. Kizárt, hogy megcsalnám.
Ahogy valaki írta, ez döntés kérdése. Ha ez lesz, nem te leszel a hibás.
Az hogy szerelmes beled es ezt azzal mutatja ki mennyire fogsz neki minden teren hianyozni nem jelenti azt hogy ez hiszteria (meg tudnatok egyaltaan fogalmazni mi az es miert alakul ez ki?) de de plane nem jelentheti azt hogy megcsalna. Az en olvasatom szerint! Pont hogy ez a megcsalas full ellentetje! Szerintem! Nalam ezt jelentene ha ilyeneket mondanek. Ezzel csak nem tul ugyes modon jeleznem a fiunak akiert oda vagyok hogy oda vagyok erte.
A tevedes jogat persze fenntartom!
Az a helyzet, hogy nem ismerjük a csajodat, így mi is csak olyan használhatatlan közhelyeket tudunk írni, hogy fejben dől el, meg ha szeret, nem csal meg stb.
Te ismered közülünk a legjobban a csajodat, esetleg a múltját, hogy mennyire szereti a f4szt stb. Abból is lehet következtetni, de mindig minden lehetőség adott és az ellentéte is.
1 hónap... okés :D
Vicces csajod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!