Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalás, ha egy új kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás, ha egy új kapcsolat elején egy örömlány még ledolgozza az előlegként korábban kifizetett pénzt?

Figyelt kérdés

Régóta járok örömlányokhoz, de csak olyankor, amikor nincs állandó kapcsolatom.

Van egy örömlány, akit már évek óta ismerek, és többször előfordult, hogy megszorult helyzetében előre elkért tőlem néhány együttlétnek az árát, amit eddig mindig becsületesen ledolgozott.

Most is épp egy ilyen helyzetben vagyunk, százezer feletti összeget kért el előre, amiből 60e Ft ledolgozása még hátra van, ez 3 egyórás alkalmat jelent még.

A komplikációt az okozza, hogy időközben összejöttem egy normális lánnyal, tegnap megvolt az első szex is, úgy tűnik most már együtt járunk. Ő természetesen nem tud semmit a történetről.

Ma beszéltem az örömlánnyal, elmondtam neki a sztorit és kértem, hogy KP-ben adja vissza a hátralévő pénzt. Ő ez elől határozottan elzárkozótt, arra hivatkozva, hogy a megállapodásunk az volt, hogy munkával törleszti le az előleget, ahogy eddig mindig is tette, ehhez tartja magát most is, pénzt nem fog nekem visszaadni.

Szerintetek most mit tegyek?

Megcsalásnak számít, ha igénybe veszem a korábban már előre kifizetett szolgáltatást? Vagy hagyjak veszni 60e Ft-ot, csak azért, hogy tiszta lelkiismerettel indulhassak az új kapcsolatomban?

Mi lehet most a helyes választás?

2020. szept. 6. 23:30
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
5%

nem az.

ez egyértelműen csak szórakozás.

2020. szept. 10. 15:43
 22/46 anonim ***** válasza:
0%
Jól bedőltetek ennek a kamukérdésnek. :D
2020. szept. 10. 23:03
 23/46 anonim ***** válasza:
90%
pedig vannak ilyen hulyek bőven hidd el
2020. szept. 11. 03:28
 24/46 anonim ***** válasza:
54%
Mondjuk a hulyeseg az, hogy az ember a prostinak elore adott penzt. Plusz ez esetben a prosti szemet g**i, mert amikor meg volt szorulva, akkor a kerdezo kihuzta a pacbol, igazan lehetne o is megerto, es visszaadhatna a penzt.
2020. szept. 11. 08:43
 25/46 anonim ***** válasza:
87%

A megállapodas ugy szolt hogy ledolgozza. Es a prosti tartsa magat a megbeszéléshez. A kérdező nem szorul rá csak már nincs szuksége a szolgálatára mert van más helyette.

Ez nem baratsagrol szol hanem munkárol mint ugyfelek.

Aki prostihoz jár az sem kulonb egy prostitól , egyesulnek testileg egyek egymással akár pénzért akár nem.

2020. szept. 11. 09:48
 26/46 anonim ***** válasza:
84%

"Aki prostihoz jár az sem kulonb egy prostitól , egyesulnek testileg egyek egymással akár pénzért akár nem."

ENNYI!!!!

2020. szept. 11. 10:50
 27/46 anonim ***** válasza:
26%

Jó nagy lúzer vagy, ha előre fizettél a prostinak. :D

Én nem hagynám veszni a pénzt, ez egy szolgáltatás.

2020. szept. 11. 11:37
 28/46 anonim ***** válasza:
33%
Az olyanfajták mint kérdező és utolsó nemis hagynák veszni a pénzt inkább addig szoptat.jak magukat amig csak lehet csakhogy a szennyes fantáziájukat maximálisan kiélhessék nehogy elmaradjon és szenvedjenek majd magukba h ilyen-olyan perverzséget nem tudtam kiprobalni és amiatt ne alugyanak
2020. szept. 11. 17:19
 29/46 anonim ***** válasza:
78%
27. Hát tudod..Akkor inkább hagynád veszni a normális, komoly kapcsolatod a piszkos pénz,meg egy hülye prosti miatt?
2020. szept. 11. 19:50
 30/46 anonim ***** válasza:
77%

sztem szakíts a csajjal addig ameddig a másik ledolgozza az adósságot.

csak felejts el szólni róla az elsőnek, ahogy a nők is el szokták felejteni az ilyesmit :D

2020. szept. 11. 22:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!