Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak számít szerintetek az ha az egyik félnek egy meglévő kapcsolata van amit lefele épít, mert a másikkal egymásba szeretnek és azalatt az idő alatt a másik beújít a semmiből egy totál újat? Nyilván addig nem szólhat érte de vajon egyértékű?
Amikor úgy gondolod nem akarod folytatni a kapcsolatot, kifelé kacsintasz, sokkal jobb ha őszintén elmondod neki, mintha elkezdenéd leépíteni.
Leépítésre butaság azt mondani, hogy miatta csinálod, mert semmi haszna nincs belőle, egyedül te nyersz, mivel két nő marad melletted és ha mégse jön össze másikkal, első még mindig ott marad biztos pontnak. Elvileg korábban szeretted ezt a nőt, ha nem akarsz neki rosszat, sokkal jobb ha azonnal elmondod a dolgokat és így ő is tud tovább keresgélni és nem alázod meg.
Másik lánnyal meg zsák a foltját, valószínűleg nem te leszel az első férfi az életében, akivel szeretői viszonyban van, és kétségeim vannak, hogy hűséges maradsz hozzá. Amíg nem akarsz komoly kapcsolatot, ne hitegesd a nőket, szingliként annyi nővel lehetsz együtt amennyivel csak akarsz, ráadásul nem bántasz meg senkit.
Nekem az a véleményem, hogy éretlenül viselkedtek mindketten és tulajdonképpen meg is érdemlitek egymást. Egyenértékű, amit tettetek: neked volt még valakid, neki is lett valaki más. Ja, vagy amit szabad Jupiternek, nem szabad a kisökörnek? Ugye milyen rossz, ha ugyanaz történik velünk, mint amit mi tettünk mással?
Nem sokkal vagyok idősebb, mint te, de nekem egész biztosan nem kellene olyan férfi komolyra, aki éppen kászálódik ki egy kapcsolatból. Én nagyon nem vagyok híve ugrálni egyik kapcsolatból a másikba, és a férfitól is ezt várom el.
33N
Szerintem te pont nem vagy abban a helyzetben, hogy megcsalásról prédikálj.
Ezzel a csajjal majd kialakul szép ügyesen egy nyitott kapcsolat. Már most is erre játszik. Állítólag ez minden férfi álma. Hát majd kiderül. 😉
Vélemény kell? Undorító, ahogy egyesek érző, lélekkel rendelkező emberekkel játszanak. Gusztustalan, hogy van ehhez bárkinek pofája.
Most megtaláltad a foltodat, érezd jól magad vele, amíg érdekes vagy a számára.
"oké hogy nekem még volt, de lefele építettem"
What?
Így van, zsák a coltját. Örülj neki, élvezd.
Egyvalamihez még hozzászólnék.
"sajnos nem tudok úgy szakítani senkivel hogy hidegvérrel a padlóra vágom, tudom hogy az az őszintébb, de senki nem érdemli meg szerintem, pláne utána a megtört önbecsülés stb. Szóval szerintem néha jó azért a kegyes hazugság."
Igen, az annnnyira jóóó, mikor ilyen "kegyesen" "megkímélnek", igazi szadista módszer. A másik nem hülye. Amíg még nem mondasz semmit, csak érezteted, hogy te már kevésbé lelkesedsz a kapcsolat iránt, majd mikor célzásokat hintesz el, amikből nem lehet eldönteni, hogy szakítani fogsz-e vagy mi a frász bajod van, addig a másik, szerelmes ember a kínok kínját átélve őrlődik, mert mindig reménykedik, hogy ez mégsem azt jelenti, amit érez: hogy haldoklik a kapcsolat, és a falat tudná kaparni, hogy véget vess végre a bizonytalanságnak, és megadd a kegyelemdöfést.
Remélem, egyszer ezt is megtapasztalod. Talán ez a lány meg tudja adni neked.
Érdekelne, mivel építetted le 10%-ra a kapcsolatod..
Kicsit ismerős a sztori, mintha te lennél az exem, max az időpontok nem stimmelnek.
Tudja azóta az igazságot az exed?
Én tudom, hogy mi nők is megérjük a pénzünket. De ilyen szakitasokkal vagyok körülveve barátnők, kolléganők szintjén, plusz a saját bőrömön is volt szerencsém megtapasztalni, hogy egy férfi tök mind1 hány éves, inkorrektül, hazudozva, titkolózva "tűnik" el a kapcsolatból.
Persze tisztelet a kivételnek, ami a kommentelok alapján azért hál istennek, akad.
Majd remélem 1x én is találok egy ilyet, ha kiszenvedtem magam kellőképp a drága exem miatt, aki kb dettó Te, kedves kérdező.
Sosem akarok senkinek sem rosszat kívánni, de bízom benne, hogy a pofon, amit én nem tudtam megadnu, megerkezik a maga idejében az élet által.
Sok boldogságot a szabadszellemu ribizliddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!