Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalás, ha egy új kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás, ha egy új kapcsolat elején egy örömlány még ledolgozza az előlegként korábban kifizetett pénzt?

Figyelt kérdés

Régóta járok örömlányokhoz, de csak olyankor, amikor nincs állandó kapcsolatom.

Van egy örömlány, akit már évek óta ismerek, és többször előfordult, hogy megszorult helyzetében előre elkért tőlem néhány együttlétnek az árát, amit eddig mindig becsületesen ledolgozott.

Most is épp egy ilyen helyzetben vagyunk, százezer feletti összeget kért el előre, amiből 60e Ft ledolgozása még hátra van, ez 3 egyórás alkalmat jelent még.

A komplikációt az okozza, hogy időközben összejöttem egy normális lánnyal, tegnap megvolt az első szex is, úgy tűnik most már együtt járunk. Ő természetesen nem tud semmit a történetről.

Ma beszéltem az örömlánnyal, elmondtam neki a sztorit és kértem, hogy KP-ben adja vissza a hátralévő pénzt. Ő ez elől határozottan elzárkozótt, arra hivatkozva, hogy a megállapodásunk az volt, hogy munkával törleszti le az előleget, ahogy eddig mindig is tette, ehhez tartja magát most is, pénzt nem fog nekem visszaadni.

Szerintetek most mit tegyek?

Megcsalásnak számít, ha igénybe veszem a korábban már előre kifizetett szolgáltatást? Vagy hagyjak veszni 60e Ft-ot, csak azért, hogy tiszta lelkiismerettel indulhassak az új kapcsolatomban?

Mi lehet most a helyes választás?

2020. szept. 6. 23:30
A kérdező szavazást indított:
Nem számít megcsalásnak, mert már előre le lett beszélve, ki lett fizetve, ez csak egy szolgáltatás igénybevétele.
Megcsalásnak számít, így a legjobb döntés most veszni hagyni a 60e Ft-ot.
117 szavazat
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
94%
Persze, hogy az.
2020. szept. 6. 23:35
 2/46 anonim ***** válasza:
90%

Írjatok egy papírt a nővel, ha találsz erre ügyvédet, akkor akár ügyvéd előtt. Így behajthatod rajta a pénzt természetben később, mikor az új lánnyal szétmentek.

A félre kefélés minden esetben megcsalás.

2020. szept. 6. 23:35
 3/46 anonim ***** válasza:
96%
Mellesleg: ha benned ez a kérdés egyáltalán felmerül, akkor nagyon nem vagy még készen arra, hogy egy kapcsolatba belevágj.
2020. szept. 6. 23:36
 4/46 anonim ***** válasza:
92%
Én óva intettem a barátnőmet, hogy ne járjon ide a gyakorira sokat, mert örökre kiábrándul a férfi nemből. És igazam lett.
2020. szept. 6. 23:38
 5/46 anonim ***** válasza:
15%

én meg az emberiségből ábrándulok ki

persze a férfi hibája, de az az "örömlány" mennyire korrekt? simán dugna egy kapcsolatban lévő emberrel

meg évekig jársz oda, és 1 alkalommal nem képes visszaadni?

amúgy meg kamukérdés

2020. szept. 6. 23:43
 6/46 anonim ***** válasza:
100%
5 - ebben nem lennék biztos, láttam már hasonlót az életben. Hitel természetben, igaz az 5 alkalmas bérlet volt 50k-ért és kb 2 hét alatt letudta a tartozást. Itt nem tudom, h mennyi kezdő összegről volt szó, de na :D
2020. szept. 6. 23:46
 7/46 anonim ***** válasza:
81%
Kiméld meg a barátnődet magadtól és járj továbbra is a prostihoz.
2020. szept. 6. 23:50
 8/46 anonim ***** válasza:
93%
Az.
2020. szept. 6. 23:58
 9/46 anonim ***** válasza:
97%

"simán dugna egy kapcsolatban lévő emberrel"

Nem ő van kapcsolatban. Neki ez csak munka. Amúgy a pristizók nagyrésze kapcsolatban van. Vicces lenne az krva néniket hibáztatni ezért.

2020. szept. 7. 00:37
 10/46 anonim ***** válasza:
72%
Nem, ez nem megcsalás, hanem egy komplex súlyos személyiségzavar.
2020. szept. 7. 00:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!