Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalás, ha egy új kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás, ha egy új kapcsolat elején egy örömlány még ledolgozza az előlegként korábban kifizetett pénzt?

Figyelt kérdés

Régóta járok örömlányokhoz, de csak olyankor, amikor nincs állandó kapcsolatom.

Van egy örömlány, akit már évek óta ismerek, és többször előfordult, hogy megszorult helyzetében előre elkért tőlem néhány együttlétnek az árát, amit eddig mindig becsületesen ledolgozott.

Most is épp egy ilyen helyzetben vagyunk, százezer feletti összeget kért el előre, amiből 60e Ft ledolgozása még hátra van, ez 3 egyórás alkalmat jelent még.

A komplikációt az okozza, hogy időközben összejöttem egy normális lánnyal, tegnap megvolt az első szex is, úgy tűnik most már együtt járunk. Ő természetesen nem tud semmit a történetről.

Ma beszéltem az örömlánnyal, elmondtam neki a sztorit és kértem, hogy KP-ben adja vissza a hátralévő pénzt. Ő ez elől határozottan elzárkozótt, arra hivatkozva, hogy a megállapodásunk az volt, hogy munkával törleszti le az előleget, ahogy eddig mindig is tette, ehhez tartja magát most is, pénzt nem fog nekem visszaadni.

Szerintetek most mit tegyek?

Megcsalásnak számít, ha igénybe veszem a korábban már előre kifizetett szolgáltatást? Vagy hagyjak veszni 60e Ft-ot, csak azért, hogy tiszta lelkiismerettel indulhassak az új kapcsolatomban?

Mi lehet most a helyes választás?

2020. szept. 6. 23:30
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
93%
De hogy a technikai megoldások talajén maradjunk: keress egy új kuncsaftot a lánynak, aki neked fizet ki 3 alkalmat.
2020. szept. 7. 00:53
 12/46 anonim ***** válasza:
96%
Micsoda mázli, hogy idős vagyok már, és túl vagyok a "párválasztósdi fázison". Belegondoltam, hogy csóri nő nem is sejt az egészből semmit. Lehet fejben most idealizál, te meg a prosti díjon baszaxol. Gyönyörű.
2020. szept. 7. 01:00
 13/46 anonim ***** válasza:
32%
Igazi nyomorék vagy! 20 ezret ér neked egy dugás??? Ha az ilyen hulladékok csak a felét adnák, akkor a ringyók sem szálnának el maguktól...
2020. szept. 7. 01:15
 14/46 anonim ***** válasza:
95%
"Ajándékozd" el ezeket az alkalmakat/hosszú alkalmat egy haverodnak, ismerősödnek mittudomén. Aztán vagy egyezzetek meg, hogy ő kifizeti neked, vagy legyél nagylelkű jótevő és ne is kérd el tőle a pénzt.
2020. szept. 7. 05:34
 15/46 anonim ***** válasza:
93%
Az a nagy baj, hogy neked ez még kérdés. Minek neked párkapcsolat, ha ezen gondolkodsz?
2020. szept. 7. 06:11
 16/46 anonim ***** válasza:
85%

Megcsalásnak számít igen.

Szerintem dolgozza le a prosti a pénzt, a barátnőddel pedig szakíts és legyél vele nagyvonalú, ne kelljen már egy ilyen emberrel együtt lennie.

Minden rosszindulat nélkül mondom, hogy ez irtó kellemetlen.

2020. szept. 7. 07:13
 17/46 anonim ***** válasza:
83%
Majd ha vége, ledolgozza
2020. szept. 7. 07:55
 18/46 anonim ***** válasza:
66%

Kamuszagú kérdés.

'''munkával törleszti le az előleget, ahogy eddig mindig is tette, ehhez tartja magát most is, pénzt nem fog nekem visszaadni'''

Ja mert a prostik már csak ilyenek, na ne nevettess már.

2020. szept. 7. 09:43
 19/46 anonim ***** válasza:
63%

Szégyen vagy , ugyanolyan himringyó és semmivel se külömb az a prostitól aki prostizik.

Az is ugyanolyan prostituált csak férfiakra nem mondják pedig azok.

A kérdésed mutatja hogy még nem hagytál fel ezzel a szíved mélyén ugyanaz vagy amig radikálisan nem hagysz fel ezzel.

Az a pénz már ugysem fog neked boldogságot hozni ha megis kapnád a csajtól, az garantált 100% .

Jöhet a lepontozás mert az igazság fáj.

2020. szept. 7. 10:34
 20/46 anonim ***** válasza:
53%
Nem írtad, hogy meddig érvényes az ajánlat szerintem ha vár még pár hetet szingli férfiként töltheted majd le 😂
2020. szept. 8. 23:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!