Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak, hogy annyi házas ember próbálkozik az életben és társkeresőkön?
Eddig nem foglalkoztam vele, csak akkor szúrt szemet amikor egy párkapcsolati cikk alatt láttam kommenteket, és valakik írták, hogy mennyi nős ember van fent társkeresőkön, és nem is titkolják hogy szeretői kapcsolatot akarnak.
Én nem társkeresőn (én nagyon régen kíváncsiságból mentem fel, sok éve már nem), hanem az életben, munkahelyen tapasztaltam ilyet. Számos házas ember próbálkozott nálam, olyan is, akinek kisgyerekei, de olyan is akinek már nagyobb gyerekei vannak/voltak.
Rengeteg okból kifolyólag nem kezdenék nős emberrel, amit nekik is az értésükre adtam. Jöttek a kifogások, hogy ''nem is élünk együtt'', ''külön élünk'', ''egy fedél alatt élünk de külön szobában alszunk'', ''már nem szeretjük egymást'', ''csak a gyerekek miatt vagyunk együtt'', ''nem vagyok boldog'', ''sokat veszekszik velem''.
Ez miért az én gondom? Az hogy gond van a házasságukkal. Hozzák rendbe, vagy váljanak el, vagy nem tudom. Nem ez a megoldás szerintem hogy most akkor lépjünk félre, aztán hazamegyünk mintha mi se történt volna.
Komolyan mondom, sokkal erőszakosabbak és nyomulósabbak mint az egyedülállóak. Az se érdekli őket nekem van valakim.
Egyértelműen elutasítottam őket attól kezdve, hogy nyilvánvalóvá vált mit akarnak, de továbbra is írogatnak.
Én nem akarom megcsalni a páromat, főleg ha egy nap férjhez mennék, nekem a házasság egy felelős döntés.
De ezek után amit látok, nem tudom én hogy bízzak majd meg a jövendő férjemben. :-( Hisz lehet ezeknek a nős embereknek a feleségei semmit sem sejtenek, miket mondanak a férjeik a hátuk mögött, csak élik a mindennapi életüket, dolgoznak, ellátják gyerekeket, férjet.
Nem tudom, mi van női fronton, hallottam a nők se jobbak, férjes asszonyok is lépnek félre és mennek fel társkeresőre.
Én ezt nem szeretném nőként, ha én férjhez megyek és gyereket szülök, a családomnak szeretnék élni, nem pedig pasik után rohangálni.
Amúgy 29 éves vagyok, azok a nős emberek akik próbálkoztak, mindenféle korosztályú volt köztük. Volt olyan amelyik 30-as éveiben volt, volt amelyik 40-hez közelített, volt amelyik 50-hez, volt amelyik 50 felett volt.
Szóval, akár csak összegezve, mi az oka annak annyi házas ember (nő vagy férfi) próbálkozik másoknál?
Igen ebben igazad van, de egyáltalán nem mindenki csinálja ezt. Ne általánosíts. nőkben is nagyon sok a gusztustalan. hallom hogy beszélnek a férjükkel telefonon némelyik kolléganőm, mint egy utolsó xar senkivel.
szerintem nem férfi-nő kérdés. minden nemben vannak szemetek.
Megértem azt is ha valaki gyáva kilépni, bár én nem tudok ezzel azonosulni.
ezek a férfiak akik magyarázatot próbálnak adni miért jó félre lépni a házasságban ezzel nyugtaják vajon a rossz lelki ismeretüket???
nemondja senkise a megcsalás nemnormális dolog akkor sem ha csak élettársi kapcsolat van
Patkány királynő! Neked ugye rossz gyerekkorod volt? A szülői mintával is gondok voltak? Látom nálad a férfiak a mumusok.
Sok házasságban a női frigiditás okozza a legnagyobb gondot. Azért mert apád egy utolsó tróger volt, nem kell egy kalap alá venni az összessel. Látod, itt is van egy kedves hölgy(veled ellentétben), aki objektívan látja a helyzetet. Ismétlem, sok nő simán leélné az életét szexmentes házasságban is, és ennek nincs olyan oka, hogy a férj valamiben hibázott. Szimplán nulla a libidója.
Tehát nem vesztek össze, nincs erőszak, nincs alkohol. Az én feleségem ez beismerte, sőt hozzátette, ha úgy gondolom, oldjam meg magamnak, csak ő erről ne tudjon.
ma 22:20
Nem volt rossz a gyermekkorom, mindent megkaptam amit csak akartam, sőt még talán többet is mint a kortársaim, állítom a gyerekkorom jobb volt mint a mostani felnőtt éra.
De lenne egy kérdésem, ez hogyan jön most témába? Amikor már nem tudsz érveket felhozni, elfogytak az ötletek, megpróbálsz sértegetni egy olyan embert akiről fogalmad sincsen kicsoda?!
""Azért mert apád egy utolsó tróger volt, nem kell egy kalap alá venni az összessel.""
Mi a búbánatos francról irkálsz? Hogy jön ide apám, akit nem ismersz? Szeretnél te olyan "Tróger" lenni mint az én édesapám, te alantas patkány!!!
Én nem veszem egy kalap alá az összes férfit, csupán a hozzád hasonlókat, akik valamilyen magyarázatot próbálnak adni arra vonatkozóan miért "nincsen azzal semmi baj" ha megcsalja a feleségét! Nem csodálkozom azon amit írtál. 10 percre bújik veled össze a kedvesed legyünk túl rajta alapon?! Esküszöm nem csodálkozom rajta, így látatlanban is minden vagy csak normális nem, értelmetlen marhaságot irkálsz egy olyan emberről és családjáról (jelen esetben rólam) akit nem is ismersz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!