Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak, hogy annyi házas ember próbálkozik az életben és társkeresőkön?
Eddig nem foglalkoztam vele, csak akkor szúrt szemet amikor egy párkapcsolati cikk alatt láttam kommenteket, és valakik írták, hogy mennyi nős ember van fent társkeresőkön, és nem is titkolják hogy szeretői kapcsolatot akarnak.
Én nem társkeresőn (én nagyon régen kíváncsiságból mentem fel, sok éve már nem), hanem az életben, munkahelyen tapasztaltam ilyet. Számos házas ember próbálkozott nálam, olyan is, akinek kisgyerekei, de olyan is akinek már nagyobb gyerekei vannak/voltak.
Rengeteg okból kifolyólag nem kezdenék nős emberrel, amit nekik is az értésükre adtam. Jöttek a kifogások, hogy ''nem is élünk együtt'', ''külön élünk'', ''egy fedél alatt élünk de külön szobában alszunk'', ''már nem szeretjük egymást'', ''csak a gyerekek miatt vagyunk együtt'', ''nem vagyok boldog'', ''sokat veszekszik velem''.
Ez miért az én gondom? Az hogy gond van a házasságukkal. Hozzák rendbe, vagy váljanak el, vagy nem tudom. Nem ez a megoldás szerintem hogy most akkor lépjünk félre, aztán hazamegyünk mintha mi se történt volna.
Komolyan mondom, sokkal erőszakosabbak és nyomulósabbak mint az egyedülállóak. Az se érdekli őket nekem van valakim.
Egyértelműen elutasítottam őket attól kezdve, hogy nyilvánvalóvá vált mit akarnak, de továbbra is írogatnak.
Én nem akarom megcsalni a páromat, főleg ha egy nap férjhez mennék, nekem a házasság egy felelős döntés.
De ezek után amit látok, nem tudom én hogy bízzak majd meg a jövendő férjemben. :-( Hisz lehet ezeknek a nős embereknek a feleségei semmit sem sejtenek, miket mondanak a férjeik a hátuk mögött, csak élik a mindennapi életüket, dolgoznak, ellátják gyerekeket, férjet.
Nem tudom, mi van női fronton, hallottam a nők se jobbak, férjes asszonyok is lépnek félre és mennek fel társkeresőre.
Én ezt nem szeretném nőként, ha én férjhez megyek és gyereket szülök, a családomnak szeretnék élni, nem pedig pasik után rohangálni.
Amúgy 29 éves vagyok, azok a nős emberek akik próbálkoztak, mindenféle korosztályú volt köztük. Volt olyan amelyik 30-as éveiben volt, volt amelyik 40-hez közelített, volt amelyik 50-hez, volt amelyik 50 felett volt.
Szóval, akár csak összegezve, mi az oka annak annyi házas ember (nő vagy férfi) próbálkozik másoknál?
sajnálom. ezek az élet igazságtalanságai.
legalább gyereked van. 8 év múlva bűntudat nélkül elválhatsz.
Szomorú, ahogy hozzáállsz, és tele van önellentmondással, amit írsz, de egyértelmű, hogy megvan az oka a frusztrációdnak, a savanyú lemondásnak. Nagy bátorság kellene, hogy borítsd a megszokást és merj jól élni.
Én egyáltalán nem ítélem el az ilyenfajta megcsalást, ha a gyerekek miatt nem válik el a pár. Hogy gyereknevelés után miért maradnak együtt, azt szimplán nem értem, de mindenki a saját lelkiismerete felé kell hogy elszámoljon azzal, hogy mit kezdett a drága, egyetlen életével, a számára kiszabott idővel.
26/35 anonim ***** válasza:
13-as patkányozó. Olvasd el a 15-ös és a 19-es válaszolót. Te kis patkány királynő!
Azért járnak félre a 40-es házas férfiak, mert bizony nincs otthon szex. Tudod, a kis rendes és takaros asszonykák megvonják a szexet. Ideje lenne már kimennia napfényre a kis patkány lyukadból, és beszélgetni 40-es házas férfiakkal. Nem a tróger, nőcsábász, léhűtő sz*rháziakról beszélek, hanem a gondoskodó, céltudatos, szerető családapákról. Én ilyenek között élek, maga is annak tartom. Nem fura, hogy szinte az össze ismerősöm krónikus szexhiányra panaszkodik azon egyszerű oknál fogva, hogy állandó elutasítást kapnak? Nem, nem alkesz, drogos, fűggő és lusta agresszív emberekről beszélek most sem. Oké nézzünk engem! Vezető beosztásban dolgozok, hozom-viszem a gyereket. Bevásárlok, kitakarítom a lakást, délutánra főzök valamit. A covid miatt én tanulok a gyerekkel. Mellette odafigyelek a házas életemre, majd havonta egyszer kapok 10 percet, de azt is úgy, hogy sötétben, misszionáriusban eesünk túl rajta. Még azt sem tehetem meg, hogy előjátékkal indítsam az egészet, mert azzal is csak az idő megy a feleségem szerint. Nincs előjáték, nincs orál még a részemről se, nem nyúlhatok a melléhez, nem vehetem le a takarót. Na elmentek a **csába, főleg te patkánykirálynő!
ma 12:20"
"Azért járnak félre a 40-es házas férfiak, mert bizony nincs otthon szex."
-Ez nem mentség, ez nem magyarázat! (esetleg magadnak megmagyarázod) de az attól még nem helytálló!
"Tudod, a kis rendes és takaros asszonykák megvonják a szexet"
-A magánéleti problémáid, megint csak nem helytálló magyarázat arra hogy megcsald a feleséged!
"Ideje lenne már kimennia napfényre a kis patkány lyukadból, és beszélgetni 40-es házas férfiakkal."
- Nálad egészen biztosan nem stimmel valami. Megjegyzem sajnos volt részem egy hozzád hasonló patival dumálni, elis küldtem a francba.
Amúgy ugyan miért akarnék én "beszélgetni" egy házas férfival és meghallgatni a vagy igaz - vagy valótlan siránkozását?! Mi közöm van nekem ahhoz? Mindenki a saját sorsa kovácsa, a magam részéről szingli pasikkal beszélgetek inkább, köszönöm a tippet, a hozzád hasonló patkányok akkor sem kellenének nekem ha aranyból volnátok! Otthon várja a pelenkás gyereke, a felesége szintén, nekem meg siránkozik milyen undorító elhízott a felesége... Ennyit rólatok...
AZ ÖSSZES, MEGGONDOLATLAN, ÉRTETLENKEDŐ PASINAK ÜZENEM UGORJANAK NEKI ÚJRA ANNAK MI IS KONKRÉTAN A HÁZASSÁG, ÉS VEGYÉK VÉGRE TUDOMÁSUL!!!
A házasság az európai hagyomány és a hatályos magyar jog szerint egy felnőtt férfinak és egy nőnek jogilag elismert és szabályozott életközössége.[1][2] A házasság egyéb formái is léteznek: számos társadalom ismeri a poligámiát, ahol egy személynek több házastársa lehet. 2001-től kezdve számos ország jogrendszerében a házasság fogalma kiegészült az azonos neműek házasságával.
A házasság szentsége a katolikus egyházban és az ortodox egyházakban az úgynevezett hetedik szentség, amely – az egyházi tanítás szerint – a férfi és nő életközösségét megszenteli: a házasság lényegi sajátossága e szerint az egység és a felbonthatatlanság. (Csak a halállal szűnik meg, lásd válás.) Lásd még hímen, vagyis a házasságkötés; vagy „hímen láncai”, azaz a házassági kötelék.
A „házas” szó jelentése nős, illetve férjezett, a „házastárs” pedig a házas felek közül valamelyik. A „házasélet” férj és feleség házasságbeli együttélése, vagy szűkebb (orvosi) értelemben kettejük nemi élete.
Az okok amiért az emberek házasodnak széles körben változnak, de általában a következők: törvényes, társadalmi és gazdasági stabilitás; egy családi egység létrehozása; gyermeknemzés és gyermekek nevelése; szexuális kapcsolat legitimizálása; a szeretet nyilvános nyilatkozata.
TESSÉK SZÉPEN ELOLVASNI, ÉS ÉRTELMEZNI IS, AZ ABBAN LEÍRTAKAT BETARTANI!!!
Bocsika de a nőnek is be kéne tartania, hogy lefekszik a férjével és szereti, nem?
Nőként mondom.
Mert ha nem, akkor ő szegte meg elsőként a házassági esküt.
Valamit adni is kell azért, hogy kapjunk.
Csak mert x éve aláírtunk valamit, nem jogosít föl arra, hogy mindent követeljek, elvárjak, és semmit se adjak.
Őszintén qrvara nem érdekelt soha ez a házasság, nem vagyok a téma jogi szakértője, de egyszer láttam még régen a TV-ben, megerőszakoltak egy nőt, mégpedig a saját férje tette ezt vele, dr. nem emlékszem ki nyilatkozott hogy az akkor is bűncselekmény ugyanis még akkor sem teheti meg ezt egy férfi, ha házastársa, mivel a nő bármikor azt mondja nem akarja a szexuális együttlétet, azt el kell fogadni, mivel nem kötelezhető rá így sem hiába házasok, amennyiben a férfi megteszi ugyanúgy erőszak. Aszthiszem a fókuszban volt. Talán vissza lehet nézni a műsort ha fenn van még a neten. Nem lehet rákényszeríteni senkire semmit.
Ha anyagi, kényelmi, lustasági okokból együtt maradok azzal, akivel nem akarok lefeküdni, akkor az a minimum, hogy azt mondom neki, köszi, hogy eltartod a gyerekeinket legalább részben, és részt veszel a közös programokban, de sajnos képtelen vagyok elviselni, hogy hozzám érj. Ha te is úgy gondolod, hogy a gyerekek érdekében és mert kvára lusták vagyunk önálló életet kezdeni, inkább vegetáljunk együtt tovább, akkor tessék, ha szeretnél, és vágysz rá, akkor feküdj le azzal, akivel akarsz, csak velem ne.
Ez a minimum, de szerintem jobb elválni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!