Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak, hogy annyi házas ember próbálkozik az életben és társkeresőkön?
Eddig nem foglalkoztam vele, csak akkor szúrt szemet amikor egy párkapcsolati cikk alatt láttam kommenteket, és valakik írták, hogy mennyi nős ember van fent társkeresőkön, és nem is titkolják hogy szeretői kapcsolatot akarnak.
Én nem társkeresőn (én nagyon régen kíváncsiságból mentem fel, sok éve már nem), hanem az életben, munkahelyen tapasztaltam ilyet. Számos házas ember próbálkozott nálam, olyan is, akinek kisgyerekei, de olyan is akinek már nagyobb gyerekei vannak/voltak.
Rengeteg okból kifolyólag nem kezdenék nős emberrel, amit nekik is az értésükre adtam. Jöttek a kifogások, hogy ''nem is élünk együtt'', ''külön élünk'', ''egy fedél alatt élünk de külön szobában alszunk'', ''már nem szeretjük egymást'', ''csak a gyerekek miatt vagyunk együtt'', ''nem vagyok boldog'', ''sokat veszekszik velem''.
Ez miért az én gondom? Az hogy gond van a házasságukkal. Hozzák rendbe, vagy váljanak el, vagy nem tudom. Nem ez a megoldás szerintem hogy most akkor lépjünk félre, aztán hazamegyünk mintha mi se történt volna.
Komolyan mondom, sokkal erőszakosabbak és nyomulósabbak mint az egyedülállóak. Az se érdekli őket nekem van valakim.
Egyértelműen elutasítottam őket attól kezdve, hogy nyilvánvalóvá vált mit akarnak, de továbbra is írogatnak.
Én nem akarom megcsalni a páromat, főleg ha egy nap férjhez mennék, nekem a házasság egy felelős döntés.
De ezek után amit látok, nem tudom én hogy bízzak majd meg a jövendő férjemben. :-( Hisz lehet ezeknek a nős embereknek a feleségei semmit sem sejtenek, miket mondanak a férjeik a hátuk mögött, csak élik a mindennapi életüket, dolgoznak, ellátják gyerekeket, férjet.
Nem tudom, mi van női fronton, hallottam a nők se jobbak, férjes asszonyok is lépnek félre és mennek fel társkeresőre.
Én ezt nem szeretném nőként, ha én férjhez megyek és gyereket szülök, a családomnak szeretnék élni, nem pedig pasik után rohangálni.
Amúgy 29 éves vagyok, azok a nős emberek akik próbálkoztak, mindenféle korosztályú volt köztük. Volt olyan amelyik 30-as éveiben volt, volt amelyik 40-hez közelített, volt amelyik 50-hez, volt amelyik 50 felett volt.
Szóval, akár csak összegezve, mi az oka annak annyi házas ember (nő vagy férfi) próbálkozik másoknál?
Szerintem ha tényleg megfontoltan, szerelemből házasodnának az emberek, alig lenne esküvő.
A legtöbb ember azért házasodik, mert már itt az ideje, jön a gyerek, meg kell állapodni, ne legyen egyedül, stb.aztán egyszer csak rájön, hogy nem boldog, de kilépni sincs ereje +összekötik öket az anyagiak és a gyerekek. Viszont csak egyszer élünk ugye, és még szeretne valami boldogságot megtapasztalni, ami csurran-cseppen legalább.
Szerintem nem mindenki megrögzött hazudozó, csak mert férfi, viszont sokan nem mernek lépni a kényelmesből, megszokottból. Persze senkiben sem bízhat az ember száz százalékig, kiderülnek hazugságok szinte mindenkiről.ilyen az élet, ez van.
Jól teszik, lépjenek csak félre, ne legyenek boldogtalanok.Kis kalandozás belefér.:)))
Na ezt pontozzátok le gyíkok.:)))
13-as patkányozó. Olvasd el a 15-ös és a 19-es válaszolót. Te kis patkány királynő!
Azért járnak félre a 40-es házas férfiak, mert bizony nincs otthon szex. Tudod, a kis rendes és takaros asszonykák megvonják a szexet. Ideje lenne már kimennia napfényre a kis patkány lyukadból, és beszélgetni 40-es házas férfiakkal. Nem a tróger, nőcsábász, léhűtő sz*rháziakról beszélek, hanem a gondoskodó, céltudatos, szerető családapákról. Én ilyenek között élek, maga is annak tartom. Nem fura, hogy szinte az össze ismerősöm krónikus szexhiányra panaszkodik azon egyszerű oknál fogva, hogy állandó elutasítást kapnak? Nem, nem alkesz, drogos, fűggő és lusta agresszív emberekről beszélek most sem. Oké nézzünk engem! Vezető beosztásban dolgozok, hozom-viszem a gyereket. Bevásárlok, kitakarítom a lakást, délutánra főzök valamit. A covid miatt én tanulok a gyerekkel. Mellette odafigyelek a házas életemre, majd havonta egyszer kapok 10 percet, de azt is úgy, hogy sötétben, misszionáriusban eesünk túl rajta. Még azt sem tehetem meg, hogy előjátékkal indítsam az egészet, mert azzal is csak az idő megy a feleségem szerint. Nincs előjáték, nincs orál még a részemről se, nem nyúlhatok a melléhez, nem vehetem le a takarót. Na elmentek a **csába, főleg te patkánykirálynő!
A legjobb kollégán és barátom már horgászni jár inkább, napokat nincs otthon, van két gyereke, egy 10 és egy 15 éves lány. B+ patkánykirálynő a válásodat! Tudod sok olyan férfi van, aki nem karja elveszíteni a családját, fel akarja nevelni a gyerekét, és vele lenni! Velem egyetemben! Ezért mi hozzuk meg az áldozatot, ugyanis nem lépünk félre, pedig minden reggel a falat kaparom a szexért! Szóval patkánykirálynő vegyél vissza az arrogáns arcodból, mert nagyon nem áll jó ez neked!
26:
Ugyan nem én vagyok a 13-as viszont van benne igazság abban amit írsz, de ez egy elég összetett kérdés.
Vannak olyanok is akik a szeretőt bizony hitegetik és ígérnek fűt-fát nekik.
Ha igazságosan elmondják nekik azt, hogy figyelj, nekem van családom, viszont szex nincs otthon, rád ( a szeretőre) csak szexuális vággyal tekintek, ennél több nem jöhet szóba. Ez fair.
De mikor a megcsaló hitegeti a szeretőt, hogy válófélben vagyok, nem jó vagy semmi szex nincs otthon, külön alszunk, na ez már hitegetés arra, hogy ő nem csak egy szexjátékot keres magának a megcsaló, hanem egy új "jobb" társat, azt ha visszafelé csattan az ostor és a szerető megunja a várakozást, borít mindent, esetleg nyiltan választás elé teszi a megcsalt fél előtt, akkor ő a sz-rházi. Meg valljuk be, a megcsaló úgy is az asszonyt válastja, esetleg le is tagadja és ígér fűt fát az asszonynak, hogy többé nem fordul ez elő, majd kis idő múlva folytatódik, akár mással.
Még itt sem beszéli meg az asszonnyal, hogy mi a gond a párkapcsolatban.
Ez szerinted nem patkányság?
De mint mondtam több oka van a megcsalásnak, ott a kapuzárási pánik is, ha minden oké egy kapcsolatban akkor is előfordul.
A megcsalásnál legtöbb esetben a férfiaknál a szex irányít, a nőknél meg az elhanyagolás (nem konkrétan a szex, hanem az érzelmi).
Egy 20 éves házasságban is ugyanúgy kell udvarolni, romantikázni, közös időt szánni egymásra stb.
Néha a nőnek egy csokor virág, csak úgy spontán, nem alkalomra, vagy bármilyen szép gesztus.
27-es. A 26-os vagyok. Tudom, a dolog sokrétű, én is elítélem azokat, akiket otthon tejbe-vajba füröszt a felesége, majd a nagy jólétébe ő mégis félremegy. Na az ilyennek én is megtaposnám a farkát. Ez egyértelmű!
Viszont az meg a hozzám hasonló cipőben járó férfiakat sérti, hogy egy kalap alá vesznek az ilyen senkiházikkal! Ha én egyszer is félremegyek, ott pontosan tisztázva lesznek a határok, és kizárólag házas, ugyanilyen felállásban tengődő nő jöhet szóba.
Azért még a halálom előtt szeretném azt érzeni, hogy valaki élvezi a társaságom(testi), és én is élvezhetem az ő társaságát. Nem vagyok 20 éves, hogy ha nem megy, csaó, majd jön a másik. A válás nem opció, nem fogom elhagyni a lányom, én a cseperedése minden percénél ott voltam, a születésénél is. Nagyon ragaszkodik hozzám, szüksége van rám! Én meg ott lezsek mellette. Más azért gürizik hogy hasonló körülmények között éljen, vagy csak megközelítőleg, aztán most ezt is bombázzam szét? Sosem! Nem én tehetek róla, hogy a feleségemnek zéró a libidója, én már mindent megtettem, a mai napig sportolok, építek, vezetek, tervezek, megvalósítok, alkotok. Már nincs olyan dolog, amit egy férfi még tehet. Ja, és kommunikálok! Férfi létemre én viszem a férfi és a női energiákat is. Én vagyok a figyelmes, az erős, aki beszédes, aki kedves, aki intéz, aki jön-megy, aki észreveszi hogy kezd kiürülni a hűtő, aki kitisztítja a WC-t. Minden az én nyakamba van, és mégis én vagyok akit félreállítanak!
Semmi nagyképűség, de nagyon sajnálom hogy nem egy olyan nő lett a feleségem, akikről itt a gyk-n olvasok. Borzasztó azt látni, hogy mennyire kevéssel is beérné 1-2 hölgy, és a semmiért is mekkora áldozatot hoznak. Dühítő!!!
Mivel egy férfi abból választ, akivel találkozik. Egyébként fordítva is így van. Sok normális nőt ismerek, akik a lelküket teszik annak az utolsó féreg férjüknek, az meg a kisújját sem mozdítja meg otthon. Ráadásul a nő aki hajt és teper a férfi előtt, maximális kiszolgálás, töménytelen mennyiségű szex. A pasasok meg másokhoz járnak még plusszba. Nem kell messzebbre mennem, itt van a nővérem.
Őszintén bevallom, hogy én sosem találkoztam olyan nővel, akit a másik felemnek éreztem volna. Kompromisszumokat kellett kötnöm állandóan. Valahol ez természetes is, csak az a baj, hogy marginális kérdésekről volt mindig szó. Ezek után elmondhatom, hogy életemben sem jöttem még össze olyan nővel, akivel kölcsönösen kielégítettük volna egymás igényeit, mindkettőnk örömére. A feleségem is elég hamar a lakótárs szerepét töltötte be, már vagy 12 éve csak az ismerősöm. Semmi izgalom, semmi fantázia, semmi kezdeményező készség. Csak a feladatok, csak a célok. Haláli unalmas nő. Amikor a munkám miatt el kell utaznom, rendesen jól érzem magam egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!