Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúként Tinder-re milyen képet tegyen fel az ember?
Nem akarom photoshoppolni meg ilyenek, hogy realista legyen.
De azért nézzen is ki normálisan, stílusosan.
Mit tanácsoltok?
Előnyösebb, de nem szerkesztett fotókat magadról, ami jobb minőségű, normális a háttere (nincs rajta a wc és nem a szobádban készült, ahol rendetlenség van, ilyenek). Célszerű profilképnek olyat kitenni, amin egyedül vagy és nem egy csoportképet, amin ki tudja te melyikük vagy. Teljesen mindegy, hogy csak a barátod (esetleg az exed), lánnyal közös képet se. Háziállatos kép mehet, de ilyen mekkora halat fogtál fotót ne.
Aztán még az se a legjobb, ha a fél arcod nem is látszik, ha unott fejet vágsz és ehhez hasonló, szerintem amúgy egyértelmű dolgokat tudok még írni. Az a vicces, hogy ennek ellenére mindegyikre láttam már több példát is.
Pont mostanaban gondolkodtam azon hogy tinderen az emberek 80%-a nagyon előnytelen képet tesz fel magáról.
Látszódjon az arcod
Ne tükorszelfi legyen
Ne maszkos (nem is ertem)
Ne csoportkép
Jók legyenek a fényviszonyok
Ne alulrólfotózott tokáskep
Kb ennyi. Soknak tűnik pedig ezek kb alap dolgok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!