Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miközben külön voltunk, lefeküdt egy lánnyal,megbocsátható?
Májusban szakítottunk Norbival,nem beszéltünk sokáig,sok volt a vita,nem voltam én sem jó passzban.
Kettő hete írogatunk,szombaton mondta,hogy ő pénteken este lefeküdt valakivel.
Nem kért elnézést,nem mondott semmit,ami nagyon fáj
És az is,hogy ezt akkor tette meg,mikor már pénteken pont arról beszéltünk,hogy vissza fog költözni hozzám,újra kezdünk mindent,mindent új alapokra fektetünk.
És akkor másnap bammmm,ez.
Ezt meg lehet bocsátani?
Ha akkor történik,amikor nem beszélünk,rosszul esett volna,de nem is beszéltünk egymással,az más volt
Most ő keresett meg,és ezt teszi??Most,amikor már minden kezdett rendbe jönni,akkor ?!
Azzal jön,hogy nem megcsalás,mert nem vagyunk együtt.
Tényleg én látom ilyen szarul?
A szemeim dagadtak a sok sírástól,nem tudok felfogni
Tényleg nem okés a dolog, akkor sem, ha hivatalosan nem csalt meg.
Szétmentetek, te is ismerkedtél, ha ő is tette volna oké, rájöhetett volna hogy áh ez nekem mégsem kell, visszamegyek Juliskához. De ismét felvette veled a kapcsolatot, békülni akart és közben fekszik le mással.. Nem, nekem ez nem fér bele. Ha hazudott róla, akkor túltenném magam rajta, de ezt úgysem tudod most hirtelen kideríteni.
Nem,ezt nem tudom kideríteni.
Csak unokatesómnak meséltem hogy pont mikor vita volt akkor vágta hozzám, hogy hallod akkor ne csak én legyek ideges,akkor tudod mit, megcsaltalak.
Szóval ő mondta elsőre hogy szerinte ezt csak azért mondta hogy bántson.
Nem tudom.
Nem is érdekel.
Elkönyvelem az egészet így.
Sosem csaltak meg engem,mondhat bárki bármit,ha egy faszi naponta mondja hogy szeretlek szívecském,az nem tud másik nőt megdugni
Hazudott.
Vagy megcsalt.
Vagy mind a kettő
Undorító.
Mindenképp mennie kell.
Nem is kérdés.
A kérdés az ,hogy ezt hogyan tudom lelkileg átvészelni?😞
Szegény, tényleg sajnálom, ami veled történt.
Annyira nem lehet h.lye a párod, hogy azért behazudjon ilyesmit, hogy bántson téged... De ha nyaralást foglal, meg ágyat vesz, akkor elvileg komolyan gondolta a békülést. Ebbe nem fér bele, hogy közben megcsal.
Beszélj vele, még utoljára, higgadtan. Hátha mégsem úgy van, ahogy látszik. A pasik közt is vannak idióták, akik egóból összetörnek mindent, pedig valójában nem ezt akarják.
Hátha.
13-as,pont ezaz már ezért untam hogy itt is írtam az ágyat,meg a nyaralást,de egyszerűen nem tudom elhinni hogy délben lefoglalja aztán meg közli hogy lefeküdt valakivel.
Most hívott azt mondta este beszélünk,nagyon kíváncsi vagyok mond e valamit,én nem merek rákérdezni,de úgy érzem tényleg hazudik.
Tudja mivel tud fájdalmat okozni.
De ha tényleg igaz,akkor nincs visszaút.
Akármennyire is szeretem.
Fura történeteket szül az élet,sosem hittem hogy egyszer én írok ki egy ilyen kérdést 😭
Na, mit mondott este?
Miben maradtatok?
Egyébként többen leírták, hogy nem fér bele, amit csinált, ha tényleg megtette azért, ha meg hazudott, hogy bántson, akkor meg azért.
Ha megbocsátasz neki, megteszi újra, hiszen veled megteheti, akkor miért ne.
Ma reggel mondta el,hogy nem is igaz
Mert benyögtem neki egy csúnya dolgot.
Na akkor elkezdett ordítani,hogy ő nem csalt meg engem csak bántani akart.
Most elment ,mindenhol letiltott.
Ez a lehető legjobb dolog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!