Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miközben külön voltunk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miközben külön voltunk, lefeküdt egy lánnyal,megbocsátható?

Figyelt kérdés

Májusban szakítottunk Norbival,nem beszéltünk sokáig,sok volt a vita,nem voltam én sem jó passzban.

Kettő hete írogatunk,szombaton mondta,hogy ő pénteken este lefeküdt valakivel.

Nem kért elnézést,nem mondott semmit,ami nagyon fáj

És az is,hogy ezt akkor tette meg,mikor már pénteken pont arról beszéltünk,hogy vissza fog költözni hozzám,újra kezdünk mindent,mindent új alapokra fektetünk.

És akkor másnap bammmm,ez.

Ezt meg lehet bocsátani?

Ha akkor történik,amikor nem beszélünk,rosszul esett volna,de nem is beszéltünk egymással,az más volt

Most ő keresett meg,és ezt teszi??Most,amikor már minden kezdett rendbe jönni,akkor ?!

Azzal jön,hogy nem megcsalás,mert nem vagyunk együtt.

Tényleg én látom ilyen szarul?

A szemeim dagadtak a sok sírástól,nem tudok felfogni

2020. aug. 18. 15:53
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Pont ezaz.

Hogy ő káromkodik most,csúnya dolgokat mondott a munkatársának,a legjobb barátja is letiltott.

De nem érdekel,elhiszed 20-as.

Annyira meg vagyok könnyebbülve.

Takarítok,pakolok.

Egye meg őt a fene.

Visszanyal a fagyi,szokták volt mondani.

Nekem ilyen ember nem kell.

Nyilván nem volt szép,hogy lesüllyedtem a szintjére,de tudtam,hogy hazudik a megcsalás dologban.

Szerintem vannak gondok nála..másra nem tudok gondolni.

És ez már nem az az ember akibe én bele szerettem.

Nem tudom mi lett vele.

De ez már szerencsére nem az én gondom.

2020. aug. 19. 15:31
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Legalább annyi jó van a dologban, hogy így már te se vágysz utána, hanem ezzel elvágta magát és te is érzed, hogy jobb lesz nélküle. Így talán kevésbé fáj a szakítás, könnyebb lesz továbblépned.
2020. aug. 19. 16:03
 23/25 A kérdező kommentje:

El,ezzel nagyon elvágta magát most.

Kicsit rossz,de sokkal könnyebbnek érzem magam.

Remélem mostmár végérvényesen vége

2020. aug. 19. 17:30
 24/25 anonim ***** válasza:
Ha eldöntöd, hogy végérvényesen vége, akkor vége.
2020. aug. 19. 17:50
 25/25 anonim ***** válasza:
ezt el kell engednetek.. ennek annyi!!! ha meg így visszafogadtad.. hát remélem jobb azóta.. de nem jók a tapasztalatok
2022. ápr. 2. 03:42
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!