Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok, ha kiderülne, hogy terhességetek alatt megcsal a párotok?
Mit gondolsz hogy majd a terapeuta csomót köt a farkára vagy mi?
Hány éves vagy, hogy ilyen naiv vagy? Olvasni is rossz saját magadat csapod be...
Első alkalommal csak ketten megyünk, ha a terapeuta azt mondja, hogy szükség van a nőre is, akkor jön majd ő is, persze ha hajlandó rá. Egyébként nagyon szívesen beszélnék vele, lenne hozza néhány kérdésem, kíváncsi lennék, hogy ő mit tud rólam/rólunk.
Nyilván nem tesz ilyet senki, de remélem találunk olyan megoldást,ami mindkettőnknek kielégítő. 26 éves vagyok, szerintem ezt a kérdesemnél leírtakból ki lehet következtetni.
26 éves vagy romokban a szerelmi életed és te ragaszkodsz hozzá...
El fog hagyni hisz már nem szeret nem becsül különben nem csalt volna meg. Ez meg, hogy erőlteted ilyen olyan terapeuta csak abban fog segíteni, hogy minnél hamarabb lelépjen a csávó.
Annyira de annyira naiv vagy!!
Rossz olvasni.
Én ugyanigy jártam, hasonló felfogással mint te.
Becsületes, meg tiszteltem csak a család...
Ahhha,
Megbocsajtottam, mindent megígért, ahha.
Csak jobban figyelt, hogy ne derüljön ki...
Sőt még egyet szültem neki..
Na a mostani helyzet, hogy azt se tudja hogy vágjon ki, hisz a gyerekek felnőttek, már nem kellek.
Mint kiderült, végig a hatam mögött elmondott mindennek, amikor terhes voltam, balnanak hívott a hátam mögött.
De nyugi szemembe nagyon udvarias kedves volt.
Már nyíltan vállalja a noit..
Szóval fogadd vissza, beszélgessetek, meg hetek terápiára.
Bízz a lehetetlenbe.
Jézus, meg vinnéntek a picsat is:))
Tényleg nem vagy normális.
Meg beszelgetnel is vele:)))
Add rá a kabátot menjen a szerelméhez. Majd azt is megcsalja, csak annak lesz esze kivágni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!