Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok, ha kiderülne, hogy terhességetek alatt megcsal a párotok?
Mindig ilyen voltál pörögtél?
Akkor most miért nem pörögsz és miért itt unatkozol órák óta?
Elvetetnem a gyereket ha tehetem es kiadnám az útját.
Ha nem tudnám elvetetni már örökbe adnám (akar neki akar másnak)
Hát menjetek.
Nekem is mondták. Csak tudod a parterpiátol nem változik a hozzáállása.
Ha saját kút fejéből nem jut eszébe, hogy otthon a várandós felesegem, és nem az jár az eszébe, hogy mi lesz majd ha meglesznek az ikrek, hanem a szerelem fontosabb...
Majd leeseik 10 év múlva, hogy ... Hol rontottad el.
Te mindenképp meg akarod menteni a házasságod, de szarbol várat nem csinál egy parterapia sem.
Ez akkor lenne,jó ha lett volna neki alkalmi...
Mert ott más a szex..
De így,...
21 hetesen nem tudom elvetetni már, szerettük volna mindketten, tervezett teherbeesés, nem besikerült gyerekek. Képes vagyok felnevelni, nem adnám örökbe őket sosem.
Egyelőre ezt látom az egyetlen racionális, mindkettőnk érdekét szolgáló megoldásnak,majd meglátjuk az első pár alkalom után, hogy mi sül ki belőle. Azt megkérdeztem tőle, hogy van-e valami konkrét vágya, amt tőlem nem kap meg és ez a másik lány megadja neki, mert ezen tudnék változtatni, de azt mondta nincs ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!