Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok, ha kiderülne, hogy terhességetek alatt megcsal a párotok?
"Ez az első ilyen eset, hogy megcsalt, korábban sosem tett ilyet, ebben ezer százalékig biztos vagyok. Nincs semmilyen köd az agyamon, de többet ártana, mint használna egy hirtelen felindulásból elkövetett, meggondolatlan döntés. 8,5 év nem kevés idő, összeszoktunk már, nem is tudom nélküle elképzelni az életem."
Az egy dolog, hogy te miről tudsz és mi a valóság.
Hírtelen felindulás? 😃 Pff....
Ha összeszoktàl vele és nem tudod elképzelni nélküle az életed, akkor mi a kérdés? Légy vele boldog egy hárem tagjaként.Változás nem lesz. Miért is lenne, hiszen bármit megtehet veled következmények nélkül. Ennyi.
Továbbra sem értem, akkor mi a problémád? Egy született szent vagy, akinek lehet pofozni mindkét arcát büntetlenül. A kedves apuka pedig életed párja akárhogy csal meg, de nem ütött még meg, tehát egy jó ember, és te nem tudod nélküle elképzelni az életed. Akkor mi a probléma?
Ajjaj, meg nagyon fiatal vagy?
O mindig is ilyen lesz, készülj fel rá.
A szerelmes típus.
Ha te várandós vagy, és így is másba lett szerelmes, ne legyenek illuzioid.
A viselkedésed abban az esetben helytálló, ha egyenrangú felek vagytok.
Te tiszteled őt, ő nem téged.
Te nem nézed labtorlonek, ő igen, annak fog. Majd meglátod.
Te nem jatszmázól? Ő azt csinálja veled.
Ha te most megbocsátász legfeljebb, jobban titokban tartja..
Majd 20 év múlva leesik, hogy mekkora marhát csináltál magadból, ragaszkodva a tisztességes elveidhez.
Azt az embert nem.kell tisztelni aki nem ad rá okot.
Tudod van egy mondás.
Az erős botot eltöri a szél, viszont a hajlékonyat n.tudja semmi sem megtörni.
Tehát változz, valtozz változz..
Elsősorban neked legyen jó.
Gyujts pénzt.
Aztan majd lesz valami, csak ne legyél rá utalva.
Én kimondom ha te nem akarod megbántani az érzékeny kis lelkét, egy kö@ög, sz@rfaszu h@lyegyerek nem.erdemel tiszteletet.
"Nem tehet meg bármit következmények nélkül, tettének lesz következménye, ha nem szakítunk, akkor is."
😃 És mi lesz a következmény? Őt is be pelenkázod majd? Erényövet teszel rá?Beragasztod a sarokba? Mert mást nem nagyon tehetsz vele, ha együtt maradtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!