Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok, ha kiderülne, hogy terhességetek alatt megcsal a párotok?
Tudod ki mosná a szerető pinájától mocskos alsógatyáját....
Egyébként meg ja, kevés időtök van egymásra, és ezért őfelsége kiskirályfi a maradék időt is inkább más nővel tölti.Ez aztán a logika.....
Mindjárt elolvadok.....micsoda főnyeremény. 🤦♀️
Csak éppen két talp masszírozás között más nőt is szanaszét kefél.
Utóbbi időben nagyon sokat dolgoztatok, így kevesebb idő jut egymásra. A másik nőre mégis jutott elég idő, sőt még szerelmes is lett. Gondoltál arra, amikor ő "nagyon sokat dolgozott" a másik lánynál volt, és a vele töltött tartalmas és intim időnek köszönhetően volt fáradt, miközben otthon robotoltál utána és mindent kedvére tettél? Nehéz eldöntenem írásodból, hogy vajon troll vagy, avagy hogyan lehet valaki ennyire naív és megalázkodó.
Párod megcsalt és másba lett szerelmes. Megsúgom, normális esetben nem neked kellene teperned utána, főleg hogy terhes vagy és az Ő gyerekét várod, hanem neki kellene fülét farkát behúzni és teperni utánad, mert megbánta, hogy hibázott. Helyette ő szerelmes, éli életét, te pedig keresed mit rontottál el.
Ha csak simán félredugott volna, azt mondanám, hogy próbáljuk meg helyrehozni a kapcsolatunkat, egyrészt a gyerekek kedvéért, meg amúgy is, hibázni bárki hibázhat. Viszont egy 3 hónapos szeretői viszony, amiben ő állítólag szerelmes is, már nem sorolható a "hiba" kategóriába, ott már tudatos átverések sorozata, tervezés, titkolózás, minden ilyesmi volt. Ő meg AKART téged csalni, pont. Ilyen körülmények között sem a párterápia, sem pszichológus, senki nem tudná helyrehozni a kapcsolatotokat. Mert ő másba (is?) szerelmes, és ezt nem veled beszélte meg, hanem egyszerűen a hátad mögött élte meg. Miközben terhes vagy, és voltál már akkor is, ami igenis súlyosbító tényező, akárhogy is nézzük. Ha egyből szól neked, 3 hónappal ezelőtt, akkor lett volna lehetőségetek akár elvetetni a babákat (mondjuk ezt én akkor sem tettem volna meg, de ez én vagyok), akár idejében megfogni a dolgot és még az előtt kezelni a problémát, mielőtt visszafordíthatatlan károk keletkeznek. De ezt ő tudatosan elrontotta, nem foglalkozott a születendő gyerekeivel, veled, az elmúlt évekkel, a jövőbeni terveitekkel, neki fontosabb volt az "újdonság varázsa", és ez menthetetlen. Szerintem.
Szóval én elválnék/szakítanék. Anyagilag a létező legrosszabb időszakban, igen, de nem tudnék továbbra is együtt élni vele úgy, hogy ezt képes volt - TUDATOSAN - megtenni velem, velünk. Most vagyok 40. hetes terhes, ha most tudnám meg, hogy a férjem megcsal, akkor küldenék neki egy sms-t kábé, hogy megindult a szülés, addig meg mehet az anyjához lakni, és majd láthatja a picit párnaponta, de vissza az életembe, a jelen körülmények között, biztosan nem engedném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!