Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit csinálnátok, ha kiderülne,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok, ha kiderülne, hogy terhességetek alatt megcsal a párotok?

Figyelt kérdés
8,5 éve vagyunk együtt, alig voltam 18, mikor összejöttünk. Télen jutottunk el oda, hogy mostmár készen állunk a gyermekvállalásra, viszonylag hamar össze is jött az álmunk, 21 hetes terhes vagyok ikrekkel. Kezdetektől fogva egyetlen dolgot tartottam a legfontosabbnak, az pedig a másik iránti tisztelet. Szerintem ebből gyökerezik az összes többi fontos érték, így a lojalitás is. Soha nem nyomoztam utána, nem ellenőrizgettem a privát csetelgetéseit, levelezéseit, nem korlátoztam a barátaival töltött prgoramokban, mert bíztam benne. Tegnap viszont teljesen véletlenül megtudtam, hogy visszaélt a bizalmammal, ugyanis 3 hónapja van egy másik lány is az életében. Kiderült, hogy ezzel a lánnyal van egy közös ismerősünk és ő mondta nekem, hogy egy étterem előtt látta őket csókolózni. Kérdőre vontam a párom,aki mindent bevallott, szerelmes másba. Nem önmagában a megcsalással van bajom, ezt lehet, hogy meg tudnám bocsájtani, sokkal inkább azzal, hogy elárult, hülyének nézett és nem tisztelt annyira,hogy az első pillanatban mindezt bevallja. Foglamam sincs mit csináljak, erőszakkal nem tarthatom magam mellett, de rettegek, hogy fogok megbírkózni 2 kicsivel egyedülálló anyaként, az anyagi terhekről nem is beszélve. Állítása szerint engem is szeret, nem vettem észre változást rajta az elmúlt 3 hónapban, szexuális életünk gyakorisága sem változott.

2020. júl. 26. 08:49
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/165 A kérdező kommentje:
Nyilván nem ilyesmikre gondoltam, szeretném meghallgatni az ő verzióját a megismerkedésükről, azt megtudni, hogy tudta-e, hogy a férfi, akivel ismerkedik nem egyedülálló vagy csak később tudta meg, hogy én is létezem, ennek hatására változott-e a kapcsolatukhoz való hozzáállása.
2020. júl. 26. 13:58
 72/165 anonim ***** válasza:
95%

"Meg kell értenie, hogy egy fenékkel 2 lovat nem lehet egyszerre megülni."

És ezt a farkának is elmagyarázod majd, hogy más nőbe nem bújhat bele, hiába áll fel rá? Őt a farka irányítja, szóval azzal próbálj szót érteni. Sok sikert hozzá! 🤣

2020. júl. 26. 14:05
 73/165 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudnék tovább élni vele, még ha terhes is lennék, akkor is elválnék, és vagy élnék egyedül a gyerekekkel, vagy feleségül mennék máshoz. Attól még lehet újraházasodni. Gondolj bele, te is lehetsz újra szerelmes. De ez én vagyok.
2020. júl. 26. 14:10
 74/165 A kérdező kommentje:
Mint már írtam, nem vagyunk még házasok. Én azt a nézetet képviselem, hogy ami megromlott, azt meg kell próbalni megjavítani, nem rögtön megszabadulni tőle. Felépítettünk közösen sok mindent az évek során, nem szívesen hagynám veszni őket. Mi a garancia arra, ha mást találnék, ő nem tenné meg évek múltán ugyanezt? Akkor meg semmivel sem vagyok előrébb.
2020. júl. 26. 14:15
 75/165 anonim ***** válasza:
85%
Ez szép és dícséretes amit írsz kérdező, viszont két emberen múlik a kapcsolat. Ha ő képes volt félrelépni, az azt jelenti, hogy nem vagy neki elég fontos, akárhonnan nézzük. Ha valakit én tényleg szeretek, akkor eszembe se jutna még ránézni se másik nőre. Nem igaz, hogy mindenki hűtlen. Tudnod kell, hogy nem lesz már soha ugyanolyan a kapcsolatotok. Igaza van az előző válaszolónak, hogy keress inkább olyat, aki tényleg szeret. De ha te szenvedni akarsz, hát a te dolgod. Vannak dolgok, amiket nem lehet megjavítani sajnos. Törjél össze egy tányért. Darabokban hever igaz? Most kérjél tőle bocsánatot. Összeforrtak a darabok? Ugye nem? Na ugye. Üdv.
2020. júl. 26. 14:25
 76/165 A kérdező kommentje:
Tüske biztosan maradna bennem, de idővel túl tudnék lendülni rajta mindannyiunk érdekében. Nagyon sok dolog van, amit megtett értem, felsorolni sem tudnám az összeset. A legfontosabb mégis, mikor 3 évvel ezelőtt egy műtétem után hetekig itthon ápolt, tényleg mindenben segített, hogy csak a gyógyulásra tudjak koncentrálni, délben negyed órára csak azért hazajött, hogy megetessen (bizony, azt sem tudtam egyedül). Látom magam körül, hogy mások milyen kapcsolatban élnek a párjukkal, eddig úgy gondoltam, hogy irigylésre méltó helyzetben vagyunk, nemcsak megszokásból vagyunk együtt és nem egymás mellett élünk. Az a pillanat, mikor megtudta, hogy ikreink lesznek, szavakkal nem leírható, hogy mekkora örömöt okozott neki is.
2020. júl. 26. 14:34
 77/165 anonim ***** válasza:
100%

Ha akkora örömöt okozott volna neki hidd el nem lenne másba szerelmes.

Így, hogy ő félre megy egyántalán nem hiszem, hogy örül a gyerekeknek. Ezt mondja neked mert ezt kell mondania, hogy ne törj össze de azért kíváncsi lennék én az őszinte véleményére miközben tudjuk, hogy más nőbe szerelmes...

De maradj vele aztán remélem azt is megfogod majd érteni ha véletlen tök véletlen a másik nőt is felcsinálja majd. De sebaj legalább lesz közös témátok a nővel...

Vicc vagy de komolyan. :D

2020. júl. 26. 14:39
 78/165 anonim ***** válasza:
94%

"hogy ami megromlott, azt meg kell próbalni megjavítani, nem rögtön megszabadulni tőle. Felépítettünk közösen sok mindent az évek során, nem szívesen hagynám veszni őket. Mi a garancia arra, ha mást találnék, ő nem tenné meg évek múltán ugyanezt? Akkor meg semmivel sem vagyok előrébb."

Ami már eleve romlottnak gyártódott, az nem javítható. Félrebszó pasasok nem javulnak meg soha, naivitás ebben hinni.Ettől izgalmas az életük, ezt egyetlen nő sem tudja megváltoztatni bennük. Szóval csukd be a mesekönyvet. Felőlem amúgy úgy bszod el az életed és amellett, aki mellett akarod, de azért jó lenne ha nem a mesékben élnél a nem létező csodára várva.

És nincs garancia semmire, arra sem, hogy ő majd a te kedvedért karanténba zárja a farkát a te számodra. Nem fogja, csak óvatosan intézi majd a légyottokat más nőkkel, de lehet nyíltan csinálja. Van egy olyan érzésem, hogy az évek során még sok nőt kell majd hordanod a pártherápiákra.... Már amelyik hajlandó lesz rá. 🤭

Az viszont elképesztő, hogy mennyi ember ragaszkodik a szr emberekkel való együttéléshez egy rakás megalázás ellenére is, holott manapság sokkal egyszerűbb a válás is már, mint 60-100 éve. De a kapcsolatfüggőség nagy úr manapság is. Aki ennyire ragaszkodik, az minek kérdez? Ő hiába akar javítani, ha a másik eleve defektes személyiséggel rendelkezik. Jó az álmodozás, de ennyire?

2020. júl. 26. 14:45
 79/165 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy mennyire szeretett volna már gyereket, évek óta napirenden volt köztünk a téma, hogy mikor lenne ideális szülnöm. A nonverbális gesztusai és a szavai is arról árulkodtak, hogy nagyon boldog attól, hogy ketten is vannak a pocakomban. El sem hinnéd, hányszor elmondta már, hohy ennyi és ennyi évesen miket szeretne csinálni majd a fiúkkal közösen, nincs nap, hogy ne beszélnénk a gyerekekről. Engem sem csinált fel, még egyszer leírom, akartunk gyereket, nem besikerült terhességről van szó.
2020. júl. 26. 14:47
 80/165 anonim ***** válasza:
100%

"Az a pillanat, mikor megtudta, hogy ikreink lesznek, szavakkal nem leírható, hogy mekkora örömöt okozott neki is."

Hát látható ennek az aranyembernek az öröme.... Egyből megkefélt mást is szerelemből?Ez aztán az öröm. 🤭👏

2020. júl. 26. 14:48
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!