Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit csinálnátok, ha kiderülne,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok, ha kiderülne, hogy terhességetek alatt megcsal a párotok?

Figyelt kérdés
8,5 éve vagyunk együtt, alig voltam 18, mikor összejöttünk. Télen jutottunk el oda, hogy mostmár készen állunk a gyermekvállalásra, viszonylag hamar össze is jött az álmunk, 21 hetes terhes vagyok ikrekkel. Kezdetektől fogva egyetlen dolgot tartottam a legfontosabbnak, az pedig a másik iránti tisztelet. Szerintem ebből gyökerezik az összes többi fontos érték, így a lojalitás is. Soha nem nyomoztam utána, nem ellenőrizgettem a privát csetelgetéseit, levelezéseit, nem korlátoztam a barátaival töltött prgoramokban, mert bíztam benne. Tegnap viszont teljesen véletlenül megtudtam, hogy visszaélt a bizalmammal, ugyanis 3 hónapja van egy másik lány is az életében. Kiderült, hogy ezzel a lánnyal van egy közös ismerősünk és ő mondta nekem, hogy egy étterem előtt látta őket csókolózni. Kérdőre vontam a párom,aki mindent bevallott, szerelmes másba. Nem önmagában a megcsalással van bajom, ezt lehet, hogy meg tudnám bocsájtani, sokkal inkább azzal, hogy elárult, hülyének nézett és nem tisztelt annyira,hogy az első pillanatban mindezt bevallja. Foglamam sincs mit csináljak, erőszakkal nem tarthatom magam mellett, de rettegek, hogy fogok megbírkózni 2 kicsivel egyedülálló anyaként, az anyagi terhekről nem is beszélve. Állítása szerint engem is szeret, nem vettem észre változást rajta az elmúlt 3 hónapban, szexuális életünk gyakorisága sem változott.

2020. júl. 26. 08:49
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/165 anonim ***** válasza:
100%
Azt tudtam eddig is, hogy sok a hülye ember, de erre már nem tudok mit mondani... ha engem megcsalna én kib*sznám mint macskát.....
2020. júl. 26. 15:24
 92/165 anonim ***** válasza:
100%
Senkinek nem tűnik fel, hogy egy okos troll a kárdező, aki orruknál fogva szivatja a válaszolókat?
2020. júl. 26. 15:29
 93/165 A kérdező kommentje:
Neki is vannak hibái, nem emelem piedesztálra, nyilván nem az a normális, amit most csinál. Ha öaszességeben nézem a 8,5 évünket sokkal több jó van a serpenyőben, mint rossz. Reménykedem benne,hogy közös erővel ezt is meg tudjuk oldani. Terhesen lehet ti is elfogadóbbak lennétek vagy kétszer is meggondolnátok, hogy szakítotok-e. Nem tartom magam hülyének diplomával és felsőfokú szakképesítéssel.
2020. júl. 26. 15:30
 94/165 A kérdező kommentje:
Nem szívatok senkit, látom nem fogok olyan embertől választ kapni, aki már keresztülment ilyesmin, ha mégis van, akkor írjon, akár privátban is. Kívülállóknak könnyű ítelkezni mások felett, nem kívánom senkinek, hogy ilyen nehéz helyzetben találja magát egyik pillanatról a másikra.
2020. júl. 26. 15:33
 95/165 anonim ***** válasza:
90%
Sokat ér a diplomád ha most rohansz a vesztedbe...de majd pár év múlva emlékezz arra, hogy na mi megmondtuk itt mi fog történni és ha jobban megleszel alázva meg elhagyva ne csodálkozz.
2020. júl. 26. 15:34
 96/165 anonim ***** válasza:
91%
Azt hiszed az okosság összefügg az iskolai végzettséggel? Tényleg hülye vagy. És szerintem is kamu a kérdés, és csak egy troll vagy, aki szórakozik. Szégyelld magad! Szórakozz mással, ne velünk. Ki kéne tiltani a trollokat erről az oldalról.
2020. júl. 26. 15:34
 97/165 anonim ***** válasza:
88%
Kamu kérdés ennyire nem lehet idióta valaki. Csak szórakozik ne vegyétek komolyan :D
2020. júl. 26. 15:36
 98/165 A kérdező kommentje:
Ha nem hajlandó szakítani és a másik lánnyal szeretne élni, akkor nincs sok választásom, mert 3. nem szeretnék lenni hosszútávon. Reményeim szerint legkésőbb pár héten belül a párterápia hatására kikristályosodik, hogy mit is szeretne, kit választ véglegesen.
2020. júl. 26. 15:37
 99/165 anonim ***** válasza:
95%

Én kinézem belőle, hogy vannak ilyen buta lányok....

Sokan azt hiszik gyerekkel majd megtarthatják a pasit közben nagyot fog csalódni...

2020. júl. 26. 15:38
 100/165 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem vagyok hülye, sem buta, eszem szerint persze, hogy szakítani kellene, de a szívem az együtt töltött hosszú idő és a terhességem miatt mást diktál.
2020. júl. 26. 15:39
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!