Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok, ha kiderülne, hogy terhességetek alatt megcsal a párotok?
Mostmár én is azt gondolom, hogy troll kérdés. Leírtam az én "életutamat" még az elején, hogy hasonló helyzetben voltam.
Még is mire lenne megoldás az, ha beszélsz a harmadikkal is, vagy hogy tudod, hogy a párod éppen hozzá megy, vele tölt órákat? Végignézni nem akarod mit művelnek?
Igen, ebben a helyzetben az ember mérlegel. Sok-sok év és az érkező gyermek. Ettől viszont még nem kell ilyen mértékben szolga lelkűnek lenni és benyelni mindent. Azt mondod nem tűrőd, hogy egy s*ggel két lovat üljön meg, még is felhatalmazod, csak szóljon előtte... Ez egy nettó marhaság. Anyaként, nőként, egykori feleségként azt gondolom az esélyt meg kell adni. Ez a saját megnyugtatásod, hogy te mindent megtettél a család egyben tartására. Én is hittem abban, hogyha már így alakult (közös gyereket várunk), akkor meg kell próbálni megjavítani, veszíteni valónk nincs. Nálunk ez az esély 3 évig tartott. Én mondtam ki a végét.
Én itt most egy jó ideig csak a praktikus szempontokat venném figyelembe. Akármilyen szr is a helyzet, két újszülöttel, majd két totyogóval, dackorszakossal stb. 100%-ig magadra maradni öngyilkosság. Ez egyszerűen nem opció. Talán majd alsós korukban... talán! Ez nagyon rosszul hangzik, igen, mert 7-8 év, elmegy a fiatalságod meg minden. De 21 hetesen már nem tudsz mit csinálni, az a két gyerek meg fog születni. Ha a stressz miatt a kelleténél korábban vagy időben, mégis problémásan, akkor még fejlesztésekre is szaladgálhatsz velük évekig.
Borzasztóan sajnálom, de én itt nem látok más reális, megvalósítható forgatókönyvet, csak a maradást.
Azért én komolyan bíztam abban, hogy kamu ez az egész.
Valóban tanult diplomás nő,aki a gyerekei apjának a lelket keresi.
Most végűl is azért mentek a terapeutahoz, hogy megértse, hogy gyerekek mellett ezt nem csinálhatja.
És megakarod őt fejteni, és a lelkiismeretevel mi van.
Baaaaaz@@@meeegggg...
Ha azt írnad, hogy buta voltal n.vetted észre, hogy van nője a palidnak, hogy szereted visszaert egyedül segítség nélkül nem.biraz velük, azt mindenki megértette volna.
Azt írod, hogy ismered annyira, hogy mikor mit miért mond.
Azt se vetted észre, hogy más nohoz rohangál miután megpuszilgatta a pocakod.
Olyan típus a palid, mint az enyém volt...
Csak akkor szeret imád ha van valakije..akibe szerelmes..
Csak én ezt tudom, és azt is hogy egy szavát nem kell elhinni.
Akkor egy tanács, neked.
Ha nagyon kedves mézes mázos, bujos akkor van nője.
Ha ideges, egy kicsit átvált bunkoba, amit te a fáradtságra fogsz majd, akkor szakított vele a nője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!