Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok, ha kiderülne, hogy terhességetek alatt megcsal a párotok?
Én csak egy megtörtént eset alapján tudok véleményt alkotni, de nyilván én otthagynám.
A megtörtént esetben is a lány otthagyta a pasiját miután szülés után tudta meg hogy az anyjával jött össze.
"Nem önmagában a megcsalással van bajom, ezt lehet, hogy meg tudnám bocsájtani, sokkal inkább azzal, hogy elárult, hülyének nézett és nem tisztelt annyira,hogy az első pillanatban mindezt bevallja."
Itt a lényeg! Különválasztottad az érzéseket a megcsalástól de lényegében ugyanaz. Tehát össze vagy zavarodva.
Megcsalással nincs problémád? Maximum nyitott kapcsolatban nem lenne vele problémád de ott két fél megegyezési alapon tartanak mindig egy harmadikat.
De bizony van problémád vele mert az érzések amiket felsoroltál utána az ok tehát a megcsalás okozata magyarán az érzéseid a megcsalás következményei tehát igenis simogasd meg magad és mondj igazat magadnak ahelyett hogy hazudnál. Nem megbocsájtani kéne hanem elengedni mert aki monogam kapcsolatba terhesseg alatt megcsal kesobb is valoszinu megteszi mikor mar a gyerekeid tipegok. Valaki irta itt hogy ikrekkel kulon vállni nehez élet igaz, de ikrekkel együtt maradni megalaztatva és lelkileg összetörve még nehezebb élet. Biztos a családod szüleid , testvér tárt karokkal vár amig talpra állsz gondolom és remélem a szülői és testvéri kapcsolatoddal minden oké.
Szerintem jobban jársz ha külön de a te döntésed én csak adtam egy tanácsot de nem tudom a párkapcsolatod részleteit a terapeuta biztos tud majd neked segíteni.
Ahh, élete végéig titkolni fogja.
Mert még keresi a lelkét.
És védeni is fogja...
Végülis majd odaköltözik a csaj hozzátok bébyszitternek 😂😂
Vicc nèlkül ugy véded a párod...
Itt sokan azt irtak , hogy ket kisgyerekkel nehez de most is barmikor egyedul maradhat! Lehet meghal az aapuka vagy nem birja a szerelme nelkul es lelep.
Akkor mi lesz? Akkor nem egyedul kell a ket gyerekkel kuszkodnie a kerdezonek?!
Persze.
Van saját keresete, csak fél, hogy mi lesz,ezért védi annyira azt a f@szkalapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!