Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért van az, hogy rengeteg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy rengeteg kapcsolatban élő férfi keresi a szexet más nőknél is?

Figyelt kérdés

Komolyan szeretném ezt megérteni.

Legutoljára megismertem egy házas 30 éves férfit. Tökre felnéztem rá, hogy hűséges szereti a feleségét stb... Erre idővel csak felajánlotta magát nekem. Na itt omlott össze a világ bennem, hogy miért nincs egy kivétel férfi sem?

2020. júl. 9. 05:49
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

"Jaj hagyjátok már abba.

Ebben az esetben semmi ilyesmiről nincs szó. Legalábbis a férfi "szereti" a nőt jól elvannak stb..."

Te mennyire látsz bele a magánéletükbe, és hogy mi zajlik le náluk nap, mint nap?

Attól, hogy egy pár nem teregeti ki a szennyesét és fenntartják a látszat boldog kapcsolatot, még lehetnek problémáik amit lehet, hogy még ők sem beszélnek meg, vagy nem mutatják a külvilág felé.

Én már megkaptam azt, hogy milyen jó pasi az én párom, hogy tudtam őt elhagyni?

Ugye egy barátként más az ember, mint egy párkapcsolatban, azt ők nem látták, hogy nálunk minden este mennyi vita volt, hányszor nem jutottunk közös megegyezésre.

Akinek kell, az vigye haza magának, és ismerje ki ő is.

2020. júl. 9. 18:12
 32/34 anonim ***** válasza:
30%

Gyerekek, vegyétek már észre, hogy itt két külön nem, két külön érzelemvilág, két külön gondolkodásmód feszül egymásnak. Lehet erről vitatkozni napestig, de magatokévá tenni akkor sem fogjátok a másik nem érveit. Eleve már az agy berendezése is más a két nem körében, ráadásul merőben más atavisztikus ösztönök irányítják a gondolatikat.

Elmondhatom én a tutit, a férfiak megértik, a nők nem. Ugyanígy egy nő is elmondhatja a tutit, a nők megértik, a férfiak is megértik, s a béke kedvéért úgy tesznek, mintha elfogadnák.

Tudom, a nők most azon is felhördülnek, hogy az embert nem az ösztönei irányítják. Valóban nem. De a gondolatait, vágyait igen! És qrvára nem igaz, hogy nem szereti a párját, aki megcsalja! MINDIG MINDENNEK mozgásban kell lennie. Erről szól az élet. Még aki felért a csúcsra, az sem toporog egy helyben, pedig tudja nagyon jól, hogy onnét csak lefelé vezet minden út. Egy kapcsolat is örök mozgásban van. Épül, vagy romlik. Harmadik lehetőség nincs! Amikor a legszebb, legharmonikusabb, akkor van a legnagyobb veszély, olyankor szokott valam4relyik fél "megbolondulni". Csak míg a férfiak elintézik egy félrekufirccal, addig a nők inkább fenekestől borítanak fel mindent. A legnagyobb szépség is mérgezi ugyanis a lelket, ha monoton.

A hűség szobrát nem férfiról fogják megmintázni, ez ismert tény. Évmilliók alatt ráplántált teher, hogy továbbjuttassa a génjeit, lehetőleg minél több partner génkészletével keverve. Attól, hogy ezt a mai fiatalság, lévén, hogy irtózik a gyerekneveléstől, nem érzi, vagy nem ismeri fel, attól még bizony továbbra is ott munkál a háttérben.

A másik, ami félreértésre ad okot, az, hogy ezt az oldalt a jellemóriás fiatalok uralják. Ők akarják meghatározni a mindenkire érvényes szabályokat. De nekik is eljön majd az idő (általában 40 felé közeledve, vagy azt elhagyva), amikor már nem minden fekete vagy fehér, amikor rájön az ember, hogy hiába szálegyenes a gerince, attól még hajlékony. Rugalmas. Ahogy Bernard Show mondta; negyven fölött minden férfi gazfickó.

2020. júl. 10. 14:35
 33/34 anonim ***** válasza:
28%
Jólesett olvasnom amit írtál Miquel. Minden szavaddal egyetértek.
2020. júl. 11. 16:21
 34/34 anonim ***** válasza:
51%
Én is bírom az öreg magyarázatait.
2020. júl. 12. 08:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!