Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy rengeteg kapcsolatban élő férfi keresi a szexet más nőknél is?
Komolyan szeretném ezt megérteni.
Legutoljára megismertem egy házas 30 éves férfit. Tökre felnéztem rá, hogy hűséges szereti a feleségét stb... Erre idővel csak felajánlotta magát nekem. Na itt omlott össze a világ bennem, hogy miért nincs egy kivétel férfi sem?
Ha pékségben dolgozol, és minden nap, ingyen jól lakhatsz pékárukkal, attól még elmész a boltba és veszel mást is, nem?
Sőt, lehet, hogy a pékség tulaja azt mondja, hogy nem kapsz enni. Akkor? Éhezel?
#1 ennél jobb magyarázatot kapni sem kaphattam volna :D
Ugye ezt te sem gondolod komolyan?
Ez ez érzékletes példa. Kérdeztél, én válaszoltam.
Mit akartál hallani?
Valami nyomós indokot, okot... Nem egy ilyen példát.
Szerintem ha egy kapcsolatba minden jó akkor ilyennek nem szabadna megtörténnie.
Nyugi, nincs igazad, csak a te fejedben, ahol egy nő egyenlő a kajával. Ezt hívják primitív állatias viselkedésnek.
Viszont a normális ember nem így viselkedik, de ezt te honnan is tudhatnád...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!