Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy rengeteg kapcsolatban élő férfi keresi a szexet más nőknél is?
Komolyan szeretném ezt megérteni.
Legutoljára megismertem egy házas 30 éves férfit. Tökre felnéztem rá, hogy hűséges szereti a feleségét stb... Erre idővel csak felajánlotta magát nekem. Na itt omlott össze a világ bennem, hogy miért nincs egy kivétel férfi sem?
23, ez megint csak érzelmileg sérült,kommunikációban visszamaradott férfiaknál lehetésges.
Furcsa,hogy az én párom és családja is képes bármikről beszélni,bármi problémánk van azonnal közüljük a másikkal,megbeszéljük,megoldást keresünk rá. Egyiküknben sincs így lehetősége annak,hogy bármit elfojtsunk és majd később ezaz elnyomott érzés ,fájdalom vezéreljen bennünket arra,hogy félre lépjünk.
Ahol írtad ott a pasi ottohn papucs így érthető,hogy nőt keres a szeretőben..
Én pl soha nem tudnék elnyomni egy férfit ilyen szinten,mert nő vagyok és férfit keresek! ergo nem akarnám én hordani a andrágot.
De egyetértek ezzel amit mondasz,hogy vannak ilyenek,sok is!
De mondom,hogy az a probléma,hogy sérült férfiak mászkálnak közöttünk akik kommunikálni se tudnak,nem tudják elmondani,ha vlami zavarja őket,ha van bármi igényük,inkább magukban tartják,szidják a nőt ahelyett,hogy leülnének megbeszélni. és ilyenkor van az,hogy dobni nyuszik és a sok feszültség düh amit felhalmzonak odáig vezet,hogy félrekúrnak ezzel is elégtételt szerezve,hogy na most jól megaláztam az asszonyt!
"20as,azert nincs csak igazad, mert a megcsalas rá sosem lehet ok v motiváció. Ezek olyan kifejezések, amik szerinte felmentik a bűnöst."
Nem értek egyet. Ok nélkül nem csalja meg az egyik ember a másikat, mégha az az ok aljas, akkor is ok. Az már gerinc kérdése, hogy csalsz vagy nem, de az nem ide tartozik.
És vannak olyan férfiak, akik hűségesek, biztos vannak olyan szentek is, akiknek eszükbe se jut. Sokan küszködve teszik meg, sokan szemrebbenés nélkül.
Oké, hogy "motiváció" a szex hiánya, de ezt nem lehetne mondjuk normális emberek módjára megbeszélni? "Figyelj Mari, miért nem akarsz már velem szexelni?" Mari válaszol és szépen megoldást találtok a problémára.
Ez tipikusan a "néma gyereknek... " esete, ha soha nem mondod el hogy zavar valami, akkor hogyan várhatod, hogy változzon a helyzet? Lehet, hogy egy 10 perces beszélgetéssel meg lehetne oldani a dolgot, de mindkét fél a másiktól várja, hogy gondolatolvasó legyen. Nők is, férfiak is. Valószínűleg a nőnek is van valami indoka arra, hogy miért nem akar szexelni a párjával, ezt is meg lehetne oldani, de nem, egyszerűbb kikacsintani a kapcsolatból aztán utólag a másikat hibáztatni...
Ha meg nem tudtok kompromisszumra jutni szex téren, akkor lehet nyitott kapcsolatban gondolkozni, swingerezni, vagy szépen véget vetni a kapcsolatnak.
"Mari válaszol és szépen megoldást találtok a problémára."
Itt szokott elbukni, Mari válszol, mert te......
És vége.
"mert te..." micsoda? "Mert te sosem figyelsz rám szex közben?" "Mert te nem vagy hajlandó engem kényeztetni?" "Mert te nem izgatsz fel rendesen?"
Tenni kéne valamit az ügy érdekében, de az már nem fekszik, ugye? Hiszen ezt mondtam a fentebbi kommentben is, valószínűleg a nőnek is van valami oka, ami miatt nem akar szexelni. Ezt kéne megbeszélni, a miérteket.
29, pontosan, mert Mari kizárólag a másiktól várja a megváltást, anélkül h önmagába nézne. Egyébként a másik fél véleménye számít a hozzád hasolóknak, vagy csak újjal mutogatás van mindig a férfire?
Kérdésedre válaszolva, egy általános forgatókönyv:
- "Mert te nem vagy hajlandó engem kényeztetni?"
- Mit szeretnél?
- Nem tudom, találd ki.
Nah szóval ez így nem működik. 2 normális felnőtt ember megbeszéli egymással, nyilván te nem tudod a pároddal, mert csak szajkózod, minden rossz, mert te így úgy amúgy.
Nőj fel.
Mondd, elolvastad az első kommentemet? Konkrétan azt írtam le, hogy MINDKÉT félnek őszintén el kéne mondania a problémáját és meghallgatni a másikat, mert senki se gondolatolvasó.
Szerintem kettőnk közül nem én vagyok, aki ujjal mutogat.
Jaj hagyjátok már abba.
Ebben az esetben semmi ilyesmiről nincs szó. Legalábbis a férfi "szereti" a nőt jól elvannak stb...Mondjuk nem tudom, hogy tud szeretni valakit de közbe félrekúrni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!