Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nègy ève van egy szeretőm. Felesegem semmit sem tud errol. Boldog nő, akkor mi ezzel a baj?
8-as vagyok.
Amúgy meg valóban szemét vagy vele, hogy évek óta csalod.
Ez a házasság tartalmilag-érzelmileg, emberileg már núdli. Csak idő kérdése, hogy mikor zuhan szét a kerete is.
Szerintem tud róla, de jó neki ez így.
Különben jelezte már volna nemtetszését.
Huszonévesek véleményére ne adj, nulla tapasztalattal a hátuk mögött dehogy tudják ők mi a dörgés a házasságokban. Ők még abban a fázisban vannak hogy kedvükre cserélgethetik a partnerüket.
A házasság, család az teljesen más lapra tartozik.
Ha gyereketek is van, legalább azt látja hogy mindenki boldog, a szülei együtt is vannak meg külön is.
Sokkal jobb mint amikor hánynak már egymástól, aztán mégis egymásraerőszakolják magukat a hülye társadalmi f...ok miatt.
9-es válaszoló vagyok, nem huszonéves, nem törtem pálcát a kérdező feje fölött, magam is voltam ilyen helyzetben, és pont ezért nem hiszek a hosszabb távon "jólérzemmagam" ebben a helyzetben verzióban.
De az jogos,hogy huszonévesen mindent másképp" látnak mint idősebb korban, gyerekkel, közös otthonnal, közös vagyonnal.
Mindig megdöbbenek, hogy valóban léteznek emberek, akikbe ennyire nem szorult érzelmi intelligencia vagy logikus gondolkodás.
Az a baj, hogy hazugságban él, de ha van egy kis esze, el fog hagyni, amint lehet.
Te tényleg emberileg nulla vagy.
Annyi baj van vele, hogy mindketten életképtelen, érzelmi nulla emberek vagytok. A feleséged ugyan úgy szarik a fejedre mint te az övére. A magcsalásnak teljesen egyértelmű jelei vannak. Mindenkinek feltűnik ha a kapcsolatában nulla az érzelem. Őt egyszerűen csak nem zavarja mert ő ugyan úgy kihasznál, annyi kellett neki, hogy felcsináld.
Ezzel így azon kívül, hogy a gyerekeitek teljes lelki csődtömegek lesznek akiknek sosem lesz értelmes párkapcsolata és sosem lát jó példát semmi baj nincsen. Persze nem csak ti szarjátok telibe a saját gyerekeiteket, gyakori jelenség ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!