Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A fèrjem telefonjaba jott egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fèrjem telefonjaba jott egy uzenet. Beleneztem. Csodas eletunk van, gondoskodo apa, hatarozott ferfi... de amint az uzebetbe beleneztem, szeretoje van, akinek szinte konyorog hogy ne szakitson vele. Mit tennètek?

Figyelt kérdés
2020. máj. 15. 07:24
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
100%
Ezt én is átéltem.16.év házasság után véletlenül rájöttem,viszonya van a szomszéd lánnyal,akinek ráadásul az apja lehetne.Mint utólag kiderült,több ilyen viszonyai is voltak az évek hosszú során.Mindenki látta,csak én voltam vak.Sokáig szenvedtem,tudtam,hogy vele van amíg én otthon várom éjszakákon át a 15.éves kislányommal.Aztán lelépett vele,elváltunk.Összatörtem,lelki beteg lettem.
2020. aug. 5. 23:47
 42/43 anonim ***** válasza:
16%
41es, te is jól választottál :) gratulálok.
2020. aug. 6. 08:31
 43/43 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Mi lett a folytatás?
2020. dec. 17. 18:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!