Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A fèrjem telefonjaba jott egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fèrjem telefonjaba jott egy uzenet. Beleneztem. Csodas eletunk van, gondoskodo apa, hatarozott ferfi... de amint az uzebetbe beleneztem, szeretoje van, akinek szinte konyorog hogy ne szakitson vele. Mit tennètek?

Figyelt kérdés
2020. máj. 15. 07:24
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
90%
Max úgy szeretett mint egy barátot..
2020. máj. 15. 13:05
 32/43 anonim ***** válasza:
17%
Beszéld meg vele, miért csinálta, mi hiányzott, mit kéne másképp csinálni, egyáltalán mi a terve a jövőre nézve. Nem kell rögtön válni, meg kell beszélni. Néha az is segít, ha "cserébe" te is elkezdesz pasizni. Beszéljétek meg.
2020. máj. 15. 13:22
 33/43 anonim ***** válasza:
93%

Maximálisan egyetértek a 24-es válaszolóval.

Amikor kiderült, hogy megcsalt a férjem egy világ omlott össze bennem, mert ahogy valaki írta is, attól az embertől kaptam a legnagyobb pofont, akiben maximálisan megbíztam.

Én azt a ’taktikát’ választottam, hogy teljesen magamba fordultam, senkinek nem beszéltem a történtekről, még a szüleimnek és a barátaimnak sem. 5 hónapig tartott ez az állapot, de senkinek nem kívánom és most már úgy gondolom, hogy óriási butaság volt ez a részemről, igenis segítseget, tanácsot kellett volna kérnem rögtön és nem egyedül kínlódni.

Sokáig magamat hibáztattam a történtekért, kvázi magam ellen fordultam, hogy biztos velem van a baj, én nem vagyok elég jó, szép, stb.

Nekem is addig volt rettenetesen nehéz amíg őrlődtem. Én úgy döntöttem, hogy elválok. Amikor meghoztam a döntést, felszabadultam és elkezdtem megtervezni és kialakítani az új életemet.

Kitartást kívánok!

2020. máj. 15. 13:33
 34/43 anonim ***** válasza:
92%

Itt az a baj,hogy a ferj erzelmeket taplal a szeretoje fele.Raadasul evek ota tarto viszony,tehat nem az ujdonsag varazsa tartja a no mellett.A feleseget persze szeretheti mint a gyermekei anyjat,tisztelheti mint egy not akibe valaha szerelmes volt,de szerintem mar nem ugy szereti mint egy not,csak mint egy nagyon kedves baratot.Ha egyutt maradnak,akkor a ferj lesz nagyon boldogtalan,meg ha nem is mutatja a kulvilag fele.A feleseg pedig sohasem tudhatja,hogy amikor egyutt vannak,a ferje kire gondol,ki utan vagyakozik.

Kerdezo,szerinted,ha nem lennenek gyermekeitek,csak a te kedvedert, veled maradna a ferjed?Ha a valasz NEM,akkor nem alaznam magam ebben a kapcsolatban.Mondjuk en mindenkeppen valnek,mert mar semmi sem lenne olyan mint elotte.

2020. máj. 15. 14:54
 35/43 anonim ***** válasza:
87%
Szerető férj😂😂😂B+ Úgy húzd le ahogy csak tudod,és menj pasizni!Sok ilyen féreg van,nem vagy egyedül.
2020. máj. 15. 15:24
 36/43 A kérdező kommentje:

Ugy ertem hogy szereto ferj, hogy en almomban sem hittem hogy megcsal, mert nem ezt a kepet mutatta itthon.

Valoszinu itt mar komoly erzelmek voltak, mert a parom megalazkodva kerte hogy ne legyen vege.

Szerintetek milyen erzes most ugy tenni, mintha semmit sem lattam volna?! Fajdalmas es ijeszto

2020. máj. 15. 15:57
 37/43 anonim ***** válasza:
0%
Esetleg nem téves az üzenet?
2020. máj. 15. 17:03
 38/43 anonim ***** válasza:
100%

37/37

Te könyörögtél már olyan személynek, hogy ne hagyjon el, aki tévesen küldte?

2020. máj. 16. 01:11
 39/43 anonim ***** válasza:
12%
Te választottad, mi a baj? Ha michelle wild-ot elveszem, csodálkozok rajt h mással is lefekszik? Nem értem :/
2020. máj. 16. 06:40
 40/43 anonim ***** válasza:
16%

39: pacsi!

[link]

2020. máj. 16. 09:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!