Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fèrjem telefonjaba jott egy uzenet. Beleneztem. Csodas eletunk van, gondoskodo apa, hatarozott ferfi... de amint az uzebetbe beleneztem, szeretoje van, akinek szinte konyorog hogy ne szakitson vele. Mit tennètek?
Annyira tudom már mit fog mondani. :D
-Nem tudja ki küldte, biztos valami haverja szórakozik
-Feltörték a telefonját
-Az egészet te találtad ki
Soroljam még???
Mi a nem tiszta???!Édes istenem...
Én is így jártam. Azt hittem, hogy a mostmár exférjem maga a főnyeremény, mindig a tenyerén hordozott, határozott volt, férfias, kedves, aranyos. Aztán egy véletlen folytán kiderült, hogy egy gerinctelen, sunyi féreg.
6,5 évig voltunke együtt, soha nem néztem bele a telefonjába, laptopjába.
Azóta már más a véleményem erről a telóba nézésről. Ha a jövőben fel fog merülni bennem a gyanú, hogy a párom félremegy, utána fogok járni. Tudod miért? Mert jogom van tudni, hogy kivel élek együtt!
Válnék a helyedben.
33N
1/ En szembesíteném az igazsággal , azaz hogy mindent tudok.
2/ Mit akar most tenni?
3/ Hogyan hozzuk helyre a kapcsolatunkat, már ha együtt tudsz ezekkel a gondolatokkal élni?.
Rajtad múlik hogy olyan-e tudsz lenni mint azelőtt?.
Nem könnyű.
Szerintem még ne szembesítsd, várj egy kicsit és gyűjts több információt. Utána csak apránként szembesítsd, hogy lásd, miről, mit és mekkorát hazudik.
Azért mondom, mert én is ismerek olyan nőt, aki az első jelnél szembesítette a férjét. Persze "csak három hete tartott, nem jelentett semmit, sose csinált előtte ilyet és nem is fog, nagyon bánja, jóváteszi". Elhitte, megbeszélték, folytatták, még újabb gyereket is vállaltak.
Ha a nő még vár, és nagyon figyel (igen, sajnos ez kutatást is jelent), megtudhatta volna, hogy hónapok óta tart, és mások is vannak már szinte az esküvő óta folyamatosan.
Így viszont újabb egy évbe került, míg lassanként kiderült, és akkor is csak azért, mert a férjjel úgy elszaladt a ló, hogy már teljesen életszerűtlen kamukkal állt elő. Hetente derült fény újabb és újabb múltbéli rémtetteire, és mindig csak annyit ismert be, amennyire megdönthetetlen bizonyíték volt, az összes többit a legapróbb részletekig tagadta, kimagyarázta.
Amúgy (egyik-másik válaszolóra reflektálva) nem tudom, melyik univerzumban szokás engedélyt kérni és adni a titkolt szerető üzeneteinek elolvasására. Tetszik, nem tetszik, ez általában így derül ki, mert máshogy nem tud.
A fo kerdes, a ferjed mit akar. Addig kar barmin is agyalni.
En amugy nem valnek, ha o nem akar, de valtoztatnek a "csodalatos" eletunkon.
39/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!