Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondolnátok ha ezt olvasnátok a párotok telefonjában?
Első vagyok megint.
Az a túlzás, ami neked túlzás és az fér bele, ami szerinted belefér. A lefagyásod alapján nekem úgy tűnik, hogy neked ez nem fér bele (nekem sem férne).
Engem megcsaltak.
Ribi kollegina/csaló férj:
“Szivi..te jobbat érdemelsz”
Okos gyakoris tanácsadó:
“Ez lényegében bármit jelenthet”
Oké, nincs több kérdésem.
Nem szivizünk munkatársat, akárhogy is.
Omg, Szilvinek olvastam.... :'D
Hát ja, így már gáz.
Nem állítom, hogy így van, mert kevés az információ, de az is lehet, hogy a kolléganő panaszkodott a fiújára (férjére) és arra válaszolta neki, hogy jobbat érdemel. Ezen nem gondolkoztál?
Óh, hányszor mondom én - akár a feleségem jelenlétében is - azoknak, akiket a feleségem is ismer, hogy kedveském, drágám stb. Megjegyzem: bő 50 éve a feleségem és sok barátunktól ő is "puszillak"-kal stb. búcsúzik.Nem élünk nyitott házasságban, csak bizalom kérdése az egész.
Nem Szivi-zünk munkatársat, de van akinek ez szimplán csak (rossz) szokása.
Csak az én vélemény,hogy általában a pasi szólítja így a nőt, tehát remélhetőleg a nő panaszkodott, a párod pedig így reagált erre, valahol vigaszként.
Nem tudom mennyire ismered a párod nő munkatársát.Én a helyedben nem fedném fel azt,hogy elolvastad az üzenet részt,viszont beszélgetésképpen felhozhatnád a kolléganőt is.
Gondolom beszélgettek a munkáról...Te pedig tudod,hogy lehet rákérdezni úgy,hogy ne tűnjön fel Neki semmi.Lehet,hogy magától elkezdi mesélni a történetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!