Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha ilyen üzenetet találnál férjed telefonjában?
Nő : "Imádom amikor bennem vagy,és berakod a p.ncimba,állandóan nedves vagyok tőled."
Férj : "Imádlak,össze-vissza fogom megint nyalogatni a mellbimbódat,és mindenhol .."
Megkeresném ugyanezeket az én telefonomban és rájönnék, hogy ezeket mi írtuk egymásnak.
Aztán elgondolkodnék, mit keresek én más telefonjában.
Csak elképzelni tudom a szituációt. Az orra alá tolnám a telefont, aztán közölném vele, hogy fél órája van összeszedni a cuccát és takarodjon innen, találkozunk a bíróságon. Magyarul elválnék. (A ház amiben élünk az enyém, neki nincs hozzá köze) Amit otthagy, kidobnám.
A hűtlenség nálam nem képezi semmilyen megbeszélés tárgyát. Egyszerűen nincs miről tárgyalni ilyen után, akár 1 dugásról, akár viszonyról van szó.Nevetségesen amatőr aki ilyenen bukik le, de azért megköszönném, hogy szívességet tett nekem, és megtalálhattam.
Egyébként sosem találnék ilyet a férjem telefonjában. Ennél több esze van, nem akkora marha, hogy ha meg is csalna, ilyen bizonyítékokat hagyna a telefonjában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!