Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnál, ha találnál a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál, ha találnál a párodtól egy búcsú levelet amiben leírja, hogy mit érez és bocsánatot kér, hogy öngyilkos lesz. A levél dátuma 2015-re szól. De soha nem mesélt semmit, hogy ilyen gondolatai lettek volna. Kérdőre vonjam?

Figyelt kérdés

El volt dugva egy hangszóró belsejébe.

A történet a következő. Tönkrement a hangszóróm és a páromnak volt elfekvőben régi amit már nem használt. Láttam, hogy szét volt pattanva az egyik hangszóródoboz és abban volt benne.

2017. dec. 15. 16:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
42%
Nem szólnék semmit.
2017. dec. 15. 16:12
 2/12 anonim ***** válasza:
98%
Odaadnám neki, hogy ezt találtam a hangszóróban, de nem mondanék mást. Ha akarná, akkor úgyis elmondaná, ha nem, akkor sem firtatnám. 35N
2017. dec. 15. 16:15
 3/12 anonim ***** válasza:
79%

Fő hiányzó adat: Együtt voltatok akkor?

Igen : Akkor még "fel is háborodhatsz".

Nem: Kérdőre vonás túl támadóan hangzik ekkor. Nem titok volt, csak nem beszéd téma, de azért érdemes így is megbeszélni.

2017. dec. 15. 16:21
 4/12 anonim ***** válasza:
97%
Ha egyutt voltunk mar akkor azert megkerdeznem mit csinaltam ilyen szarul
2017. dec. 15. 16:23
 5/12 anonim ***** válasza:
97%
Megkérdezném mi volt az oka.Főleg ha ez nem valami tini fellángolás,mert bármikor előbukkanhat ismét ha olyan dologról van szó.
2017. dec. 15. 16:32
 6/12 anonim ***** válasza:
95%
Odaadnám neki és megmondanám, hogy beszélgethetünk róla, ha szeretné, de nem erőltetném.
2017. dec. 15. 16:33
 7/12 anonim ***** válasza:
95%
Úgy gondolom, hogy nem ártana tisztázni, hogy mi volt ez. Ha együtt voltatok már akkor, akkor aztán pláne. Főleg azért, hogy máskor ez ne forduljon elő, esetleg mindketten jobban odafigyeljünk a másikra. Mindenesetre ledöbbennék az biztos.
2017. dec. 15. 16:52
 8/12 anonim ***** válasza:
89%
2#-essel maximálisan egyetértek. Elmondta a véleményem 😀.
2017. dec. 15. 17:27
 9/12 anonim ***** válasza:
Én kiraknàm az asztalra mikor nincs otthon .Ha megkérdezi hogy ezt holtalàltam akkor elmondanám hogy csak találtam de ennyi nem kérném számon .
2017. dec. 15. 17:53
 10/12 anonim ***** válasza:
89%

Én írtam ilyen levelet és utána meg is tettem, de béna voltam és nem sikerült, az orvosok megmentettek.

Elgondolkodtam rajta, hogy ha én lennék a párod, akkor mi lenne nekem a legjobb. Szerintem én arra vágynék, hogy beszéljük meg. Nagyon finoman, nagyon óvatosan, vigyázva, próbáljuk meg tisztázni a helyzetet, hogy mi volt akkor.

Nálam nem múlt el az ösztön, azóta is bennem van, csak képes vagyok kezelni. Néha jól esne, ha lenne mellettem valaki, aki tisztában van vele és figyel rám.

2017. dec. 15. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!