Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál, ha találnál a párodtól egy búcsú levelet amiben leírja, hogy mit érez és bocsánatot kér, hogy öngyilkos lesz. A levél dátuma 2015-re szól. De soha nem mesélt semmit, hogy ilyen gondolatai lettek volna. Kérdőre vonjam?
El volt dugva egy hangszóró belsejébe.
A történet a következő. Tönkrement a hangszóróm és a páromnak volt elfekvőben régi amit már nem használt. Láttam, hogy szét volt pattanva az egyik hangszóródoboz és abban volt benne.
Fő hiányzó adat: Együtt voltatok akkor?
Igen : Akkor még "fel is háborodhatsz".
Nem: Kérdőre vonás túl támadóan hangzik ekkor. Nem titok volt, csak nem beszéd téma, de azért érdemes így is megbeszélni.
Én írtam ilyen levelet és utána meg is tettem, de béna voltam és nem sikerült, az orvosok megmentettek.
Elgondolkodtam rajta, hogy ha én lennék a párod, akkor mi lenne nekem a legjobb. Szerintem én arra vágynék, hogy beszéljük meg. Nagyon finoman, nagyon óvatosan, vigyázva, próbáljuk meg tisztázni a helyzetet, hogy mi volt akkor.
Nálam nem múlt el az ösztön, azóta is bennem van, csak képes vagyok kezelni. Néha jól esne, ha lenne mellettem valaki, aki tisztában van vele és figyel rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!