Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálnál, ha a párod megpróbálna öngyilkos lenni?
Figyelt kérdés
Viszonylag váratlanul.2017. nov. 6. 20:59
1/7 anonim válasza:
Próbálnék beszélni vele, megakadályozni, de mindenki magáért felel.
2/7 anonim válasza:
Mindenképpen megakadályoznám,illetve a késöbbiekben amiben tudom segíteném,hogy átvészelje a nehéz helyzetet. Erőmön felül igyekeznék neki visszahozni az élet szépségét.
4/7 anonim válasza:
Szerintem az ilyen esetre a sok szeretet a legjobb gyógyír: biztosítanám arról, hogy mellette vagyok, rám számíthat, megértő vagyok és próbálom "beszéltetni", hogy adja ki magából, ami bántja. Sokszor már az is segít, ha valaki meghallgat, ha nagyon nyomott hangulatban vagy. Mindenképpen azon lennék, hogy elűzzem a lelkéből a sötét fellegeket.
5/7 anonim válasza:
Én azt hittem, hogy őszinték vagyunk egymással és mindent meg tudunk beszélni, tökéletes a kommunikáció. Mivel egy ilyen öngyilkosos dolog után kiderülne, hogy ez csak álca volt felőle, ezért otthagynám a francba, mert nekem ne játssza meg magát, ne hazudozzon stb! Nagy csalódás lenne, hogy egy „színésszel” vagyok együtt...
6/7 anonim válasza:
Persze megakadàlyoznàm. De az a kapcsolat utàna szépen leépülne. Volt egy ilyen baràtnőm, fenyegetett is vele. Nem is egyszer. Soha többet. Én nem akarok rettegni meg zsarolva lenni.
7/7 anonim válasza:
Megmenteném, megkérdezném, mi bántja, aztán rábznám a családjára-pszichiáterére és leépíteném vele a kapcsolatot.
Nincs rosszabb, mint 99%-ban azon aggódni, mit mondok,teszek vagy a környezet, amiért majd ismét megpróbálja.
Továbbá nekem önző ember nem kell, sem olyan, aki leszarja a társát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!