Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ti hogy reagálnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti hogy reagálnátok ha egy fiú azért lett öngyilkos mert szerelmes volt belétek de ti nem szerettétek. Ti hogy reagálnátok az ilyenre?

Figyelt kérdés

2017. szept. 24. 07:24
 1/10 anonim ***** válasza:
84%

Egy életképtelennel kevesebb. Aki ilyen miatt öngyilkos lesz, az rettentö labilis személyiség, és csak idö kérdése volt, hogy mikor talál ürügyet az öngyilkosságra!

Egyébként csak azért együttlenni valakivel, mert öngyilkossággal zsarol, a lehetö legnagyobb butaság - ugyanis amíg nem teszi meg, addig az életed pokol lesz, mert folyamatosan rettegsz, hogy valami apróság miatt megöli magát, ha meg megteszi, addigra elhitette veled, hogy te vagy az oka - pedig csak ö beteg pszichikailag.

2017. szept. 24. 07:45
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Akit szeretsz azzal nem teszel ilyet. Nem pakolsz rá ekkora terhet.
2017. szept. 24. 07:59
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Szánalmas érzelmi manipuláció!

Direkt akar bűntudatot kelteni a másikban olyan valami miatt, amiről a másik nem tehet.

Gyenge jellem, az ilyet nem tudom sajnálni, hogy inkább öngyilkos lett.

2017. szept. 24. 08:08
 4/10 anonim ***** válasza:
91%

Ha ezt valami erzelmi zsarolasnak szanod akkor nagyon nem fog bejonni.

Igazi Darwin dijas cselekedet.

2017. szept. 24. 08:12
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Természetes szelekció.

Szerinted attól egyből beléd szeret a csaj, ha ezt meghallja? Vagy élete végéig utánad fog sírni? Hát nem. Nem jelentesz neki semmit. Kicsit sajnálni fog, és az ő élete megy tovább.

2017. szept. 24. 08:12
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Arra gondolnék,hogy komoly mentális és lelki problémái lehettek,amit orvossal kellett volna kezelnie. Egyéb iránt bűntudatom nem lenne. Az nem az én hibám,hogy valaki mentálisan beteg...
2017. szept. 24. 09:02
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Engem azért elég mélyen érintene, rosszul érezném magam, hogy valaki azt mondta, miattam ölte meg magát. Az más kérdés, hogy sem a zsarolástól, sem a tényleges tettől nem szeretnék belé, és az is igaz, amit a többiek mondanak, hogy aki öngyilkos gondolatokkal küzd, annak terápiára van szüksége, nem a másik ember "szerelmére". Hiába kapná meg tőlem esetleg azt, amit szeretne, akkor is mindig találna valami más kis apróságot, amitől egyből úgy érzi, hogy nincs értelme az életének. Az ilyenen segíteni kell, nem látszatmegoldásokkal élni, mert itt nem az a fő probléma, hogy az adott lány nem viszonozza az érzelmeit.
2017. szept. 24. 09:09
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálnám, hogy idáig jutott, de egy cseppet sem érezném magam felelősnek a cselekedetéért.
2017. szept. 24. 09:18
 9/10 anonim ***** válasza:

Sajnálnám, de xy.adik indok, amiért nem tudnék egy ilyen labilis emberbe amúgy sem beleszeretni.

Én is voltam már viszonzatlanul nagyon szerelmes, ahogy kv mindenki mégsem öli meg magát minden ember emiatt. Sőt, ennél sokkal rosszabb dolgok is vannak világon, aki így, az így dönt, csakis ő tehet róla. Plusz azt csinál a saját életével, amit akar.

N

2017. szept. 24. 14:29
 10/10 anonim ***** válasza:

És? Az Ő dolga, aki ilyen hülye, az haljon is meg.

Zsarolókkal minimálisan SEM foglalkozom.

2017. szept. 24. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!