Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti hogy reagálnátok ha egy fiú azért lett öngyilkos mert szerelmes volt belétek de ti nem szerettétek. Ti hogy reagálnátok az ilyenre?
Egy életképtelennel kevesebb. Aki ilyen miatt öngyilkos lesz, az rettentö labilis személyiség, és csak idö kérdése volt, hogy mikor talál ürügyet az öngyilkosságra!
Egyébként csak azért együttlenni valakivel, mert öngyilkossággal zsarol, a lehetö legnagyobb butaság - ugyanis amíg nem teszi meg, addig az életed pokol lesz, mert folyamatosan rettegsz, hogy valami apróság miatt megöli magát, ha meg megteszi, addigra elhitette veled, hogy te vagy az oka - pedig csak ö beteg pszichikailag.
Szánalmas érzelmi manipuláció!
Direkt akar bűntudatot kelteni a másikban olyan valami miatt, amiről a másik nem tehet.
Gyenge jellem, az ilyet nem tudom sajnálni, hogy inkább öngyilkos lett.
Ha ezt valami erzelmi zsarolasnak szanod akkor nagyon nem fog bejonni.
Igazi Darwin dijas cselekedet.
Természetes szelekció.
Szerinted attól egyből beléd szeret a csaj, ha ezt meghallja? Vagy élete végéig utánad fog sírni? Hát nem. Nem jelentesz neki semmit. Kicsit sajnálni fog, és az ő élete megy tovább.
Sajnálnám, de xy.adik indok, amiért nem tudnék egy ilyen labilis emberbe amúgy sem beleszeretni.
Én is voltam már viszonzatlanul nagyon szerelmes, ahogy kv mindenki mégsem öli meg magát minden ember emiatt. Sőt, ennél sokkal rosszabb dolgok is vannak világon, aki így, az így dönt, csakis ő tehet róla. Plusz azt csinál a saját életével, amit akar.
N
És? Az Ő dolga, aki ilyen hülye, az haljon is meg.
Zsarolókkal minimálisan SEM foglalkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!