Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnál, ha találnál a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál, ha találnál a párodtól egy búcsú levelet amiben leírja, hogy mit érez és bocsánatot kér, hogy öngyilkos lesz. A levél dátuma 2015-re szól. De soha nem mesélt semmit, hogy ilyen gondolatai lettek volna. Kérdőre vonjam?

Figyelt kérdés

El volt dugva egy hangszóró belsejébe.

A történet a következő. Tönkrement a hangszóróm és a páromnak volt elfekvőben régi amit már nem használt. Láttam, hogy szét volt pattanva az egyik hangszóródoboz és abban volt benne.

2017. dec. 15. 16:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Borderlineként mondom (ugye nekem is vannak öngyilkossági gondolataim), hogy én örülnék, ha megbeszélnénk. Persze először csak finoman add a kezébe, és ha ő nem szól semmit, akkor te se tedd.

Várd meg, amíg kezdeményezi a beszélgetést.

2017. dec. 15. 20:05
 12/12 anonim ***** válasza:
Azt hiszem, bennem megtörne valami. Az öngyilkossàgi gondolatokat még elfogadnám. De azt nem, ha ezt titkolja előlem. Én vagyok a felesége, a társa, a másik fele, a gyermekei anyja. Ebbe a nagyon közeli, bizalmas viszonyba nem fér bele egy ilyen súlyos titok. Nem kérném számon, de mindenképp megmutatnám, mit találtam. Ha beszél, beszél, ha nem, nekem úgyis jó. Azt hiszem, mindegy lenne.
2017. dec. 16. 00:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!