Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ti mit gondolnátok ha ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondolnátok ha ezt olvasnátok a párotok telefonjában?

Figyelt kérdés
Reggel a párom mikor elment wcre akkor az asztalon hagyta a telefonját és még világított és rákattintottam a messengerre. Azt láttam, hogy este beszélt egy nő munkatársával és csak annyit tudtam elolvastam, hogy 'Szivi.. te jobbat érdemelsz'.De azt se tudom ezt melyikük írta mert nem léptem bele a beszélgetésbe nehogy meglássa. Lefagytam. Nem tudom mit gondoljak. Ennek a nőnek is van évek óta élettársa meg mi is együtt vagyunk 5 éve már gyerekünk is van. Vagy ez még nem túlzás, nem tudom szerintetek?

2020. febr. 27. 10:28
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Arra is gondoltam, hogy szivi alatt a szívesen szót érti. De nem tudom. Ha lesz rá alkalmam kideritem az biztos
2020. febr. 27. 11:44
 12/22 A kérdező kommentje:
Meg a párom nem szokott így pontozgatni. Úgyhogy szerintem a nő irhatta ezt
2020. febr. 27. 11:46
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt látod hogy te: akkor a párod írta, ha ez kimaradt akkor elvileg a másik írta a párodnak. Tudjuk hogy nem helyes belenézni a másik telefonjába, de az se helyes ha másnál próbálkozik. Ha van rá alkalmad nézz bele de nyisd is meg. És addig ne említsd a párodnak hogy mit láttál. Inkább olvasd el, és tudni fogod hányadán álltok.
2020. febr. 27. 12:04
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Sziviből számomra is az jött, hogy szívesen, "a te jobbat érdemelsz" eléggé durva. A rosszra gyanakszik az ember, de nagyon pofon lehet, ha a szövegnek a környezetéből tök más jön le és nem történt semmi.
2020. febr. 27. 12:46
 15/22 anonim ***** válasza:
75%
Lehet, hogy a kocsijára célzott. Amúgy meg nem a másik mobiljában kell kutakodni, hanem leülni az illetővel beszélgetni.
2020. febr. 27. 14:19
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem szivizzuk a munkatarsnonket, viszont ha tanacsot ker az ugyben h elvaljon v sem, mi tanacsot adunk neki es o ezt megkoszoni, siman helytallo a szivi (=szivesen)... te jobbat erdemelsz.

En nem kombinalnam tul. N

2020. febr. 27. 17:37
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ha te irsz masnak, az nem villan fel a te telefonodon, szoval a no irta, de meg akkor is bejatszhat h a fonok lealazta munkaval kapcsolatban, nem feltetlenul csak parkapcsolatban erdemelhet vki jobbat.
2020. febr. 27. 17:44
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Valóság, amit írok: ismerek egy nőt, aki máshol dolgozott, mint én, de hivatalból össze voltunk kötve. A nőnek szava járása volt, hogy akit jobban ismert, azt néha "gyönyörűm"-nek szólította. Többek között, férfi létemre, néha engem is. Ebbéli szokása miatt, őt is sokan "gyönyörűm"-nek szólítottuk,ha nem is minden alkalommal, ha nem is minden megszólításnál.

Röviden: amíg nem vagy meggyőződve a valóságról, addig ne ereszd szabadjára a fantáziád!!! Csak bajt okozhat, jót nem.

2020. febr. 28. 11:39
 19/22 anonim ***** válasza:
Kérdező! Majd írd már meg mi volt, érdekel.
2020. febr. 28. 12:48
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

2 kolléga beszélget Messengeren. Kapcsolatban vannak, de nem egymással.

"Szörnyű a főnököm. De te kiálltál mellettem, nagyon köszönöm!"

"Szivi... Te jobbat érdemelsz."

2020. febr. 28. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!