Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fèrjem telefonjaba jott egy uzenet. Beleneztem. Csodas eletunk van, gondoskodo apa, hatarozott ferfi... de amint az uzebetbe beleneztem, szeretoje van, akinek szinte konyorog hogy ne szakitson vele. Mit tennètek?
Az életben sokszor attól az embertől kapjuk a legnagyobb pofont, akiben a legeslegjobban megbízunk. Ezért fáj kegyetlenül.
Velem is ez történt, egy évig szenvedtem, azt gondoltam soha nem fogom túltenni magam rajta.
Idővel mérleget vontam, kielemeztem a 8 évig tartó kapcsolatunkat és rájöttem mekkora gyökér voltam, amiért ennyi időn keresztül hagytam magam kihasználni.
Őt szerettem a világon a legjobban, így amíg együtt voltunk soha egyetlen percig nem éreztem, hogy kihasználna. Utólag persze már tudom, hogy neki nem volt annyira fontos a kapcsolat, mint nekem. Ezért nem is hibáztatom. Más életet szeretett volna, de már nem velem. Elengedtem. Fél év után elváltunk,egy tárgyalás elég volt.
Legundorítóbb az a pasi, aki terhesség és babázás idejében félremegy.
Önmagában az a kép, hogy amíg te az ő gyerekét otthon szoptatod, pelenkázod, ő valami más nővel szeretkezik, gyomorforgató.
Mielőtt bármit tennél, mentsed el a teljes üzenetváltást közöttük.
Miért van az hogy az ember ilyen esetekben másoktól kérdezi hogy mit tennének?
Igen, én is másoktól kérdeztem mikor az exfeleségem megcsalt, hogy mit tennének a helyemben...
Ugyanígy mint most itt a te kérdésednél, feljöttek hasonló kaliberű válaszok. Ott is volt aki azt mondta hogy azonnal válna, volt aki szerint rendbe kellett volna hozni, volt aki ott is azt mondta tartsak én is szeretőt.
A lényeg hogy ezt a döntést senki nem tudja helyetted meghozni.
Te tudod csak hogy neked mi az ami megbocsájtható, mi az ami belefér egy kapcsolatba, vagy épphogy nem fér bele.
Nagyon nehéz döntés , tudom jól.
De neked kell meghozni, mert a te életed. Minden lehetséges végkimenetelre volt már példa...azt nem lehet tudni hogy nálatok mi lesz, hogy alakul a döntésed után az életed.
Együtt maradtok és lesz egy szuper kapcsolat? Vagy ugyanúgy meg fogja tenni idővel ? Különváltok és találsz jobbat? Vagy akit találsz az majd ugyanúgy megcsal? Esetleg együttmaradtok és csalod te is? Hogy jobb a gyereknek, ha együtt maradtok, vagy ha elváltok? Ha együtt maradtok milyen mintát, példát mutatsz neki egy párkapcsolatról?
Sokáig gondolkodtam ezeken akkoriban. Végül rájöttem hogy nincs jó döntés. Nem látod előre melyik lesz a jó döntés.
Csak annyi hogy a jelenlegi tapasztalataid alapján meghozod és kész. Aztán majd szépen belerázódsz mindenbe.
Személy szerint nekem addig volt a legrosszabb , amíg meg nem született a döntés. Aztán már alakult lassan minden.
Ahhoz, hogy mit tegyél, a belső hangokra kell hallgatnod, valamint az eszedre is, hogy mit miért vagy hajlandó felvállalni. Ilyen helyzetben nincs tökéletes megoldás.
A válás nyilván egy lehetőség, de ha valóban nagyszerű apa, akkor ennek az az ára, hogy szétrobbantod az egyébként jól működő családot, s hidd el, ennek mindkét fél lelkileg megissza majd a levét. Fájdalommentes válás, amelyben a "vesztes" békésen elkullog, és a "nyertes" vígan folytatja az életét, csak a mesében van. Szinte minden válás viharos és a legrosszabbat hozza ki az emberekből. Különösen akkor, ha gyerek is van, hiszen férjednek láthatási joga lesz, s ezzel kőkeményen vissza lehet élni, mert nem tudod majd kierekeszteni az életedből, a gyerekeiden keresztül megmérgezheti az új kapcsolatodat és az egész jövődet is megkeserítheti. Ha tehát elválsz, te is garantáltan szenvedni fogsz. Persze meg lehet érteni, ha ezt választod, de fel kell vállalnod mindazt a potenciális kínlódást, ami ezzel jár.
A másik lehetőség, hogy elbeszélgetsz vele, és ha megbánást tanúsít, felajánlod a megbocsátásodat. Első hallásra ez elfogadhatatlannak tűnhet, de lehet, hogy így jársz jobban. Nekem az ismerőseim révén az a tapasztalatom, hogy sokszor abszolút a sírból is vissza lehet hozni a kapcsolatokat. Egy ismerős párnál a feleség egy férfival megcsalta a férjét, olyannyira, hogy hozzá is költözött a szeretőjéhez több hónapra, a férjnél hagyva a két közös gyereküket. Azután meggondolta magát, visszaköltözött a férjéhez, aki megbocsátott neki. Ez olyan tíz éve történt, láthatóan azóta csodálatosan megvannak, felnevelték a két gyereket. A férj egyértelműen a megbocsátással járt jól, megmentette a családot a széthullástól és most mindketten boldogok. A kapcsolatok néha sokkal menthetőbbek, mint első látásra látszanak, amennyiben mindkét fél részéről megvan az őszinte akarat ez irányban.
Osztozzon a bánat ilyen nyomorek faszin 🤮
Undorító
26#nak is igaza van..
Nem szerető férj mert akkor nem csalt volna meg.
Ha valaki tiszta szívéből szeret valakit.. Azt soha az életbe nem lenne képes megcsalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!