Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen érzés volt végre félrelépni?
Én jól ismerem ezt az érzést mivel a férjemet leszámítva (akivel 10 éve vagyunk házasok) eddig minden pasim megcsaltam. Ő az egyetlen akihez hűséges bírtam maradni, mivel nagyon tisztelem emberileg, és mert tényleg mindent megad amire egy nőnek anyának szüksége lehet.
És mivel tapasztaltam már a megcsalás okozta izgalmat, jól tudom, hogy csak az hajtja. Mármint az izgalom, az újdonság, a titok, főleg ha másé az illető. Ezek pedig az első 1-2 szex után elmúlnak. Elmúlik a varázs és rájössz hogy ő is ugyanolyan uncsi hosszútávon mint bármelyik másik pasi.
És én utálnám ezt az érzést, ha megcsalnám a férjem valakivel, ezért nem is teszem meg.
Nem értek egyet a monogámiával, nagy baromság, ha nem lenne annyira felfújva akkor nem is lenne ennyire izgalmas és nem is vágyna rá annyi ember hogy félrelépjen.
Teljesen olyan mint a fű, ha legalizálnák, szépen nyugodtan mindenki elszívná az adagját, már aki egyáltalán él vele, sokan nem használnák mint ahogy dohányozni se akar mindenki aztán menne vissza a dolgára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!