Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen érzés volt végre félrelépni?
Tízes válaszoló remélem tisztában van vele mennyire gusztustalan, undorító dolgot tett és hogy nem érdemelne ilyen férjet magának. Sok undorító megcsalást olvastam már itt, de ez eddig viszi a pálmát.
Csak azért maradt a férje mellett, mert a másik béna volt az ágyban.
törődik veled meg az érzéseiddel? borzalmasan naív vagy kicsi lány :)
számára te nem vagy több mint egy kiscsaj akit megtömhet párszor és ennyi :) szánalmas hogy ilyen fiatalon már elhagytad a gerincedet valahol és nem volt bátorságod a számodra unalmas pasiddal szakítani
ha a párodnak van egy kis esze és rájön, kicsit még eljátszadozik veled aztán kidob mert te másra nem lennél méltó
Sajnos nem kamu.
Kedves 12-es! Nem azért maradtam a férjemmel,mert a másik béna volt két alkalommal, hanem emberileg levizsgázott. Szerelmes lett és úgy sejtem,hogy szándékosan ejtett teherbe,hátha úgy őt választom. Amikor közöltem vele,hogy az abortusz mellett döntök és a férjemmel maradok,akkor az addig inteligens férfiből előjött az rejtőzködő valódi énje és megfenyegetett,szidalmazott,és ha nem mobilon közlöm vele ,talàn még meg is ütött volna.
A férjem tisztában volt az érzelmi megcsalással,de annak ellenére is inteligens férfi maradt,nem ment át alpári stílusba.
10-esnek mondom, hogy gumi nélkül kellett volna félrebаszni.
Én nem ítélem el, biztos unalmas már 10+ évig ugyanaz a férfi, de ha már félrejárunk, akkor ésszel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!