Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen érzés volt végre félrelépni?
Volt valakinek hasonló élménye? :)
Mennyi idősek voltatok?
Hetek óta vágytam rá, mert a férjem mellett nem éreztem magam nőnek,ő pedig nagyon figyelmes volt. Sok időt töltöttem vele egy autóban,sokat beszélgettünk,és egyszer elmentem hozzájuk,a szüleivel lakott.
Nem gondoltam,hogy meg fogom csalni a férjemet,de kezdtem beleszeretni és a váláson gondolkoztam.
Aztán a szobájában szinte teljesen sikerült kiverni a fejemből a férjemet és lekerült rólunk a ruha.A férjem volt addig az egyetlen az életemben akivel együtt voltam
Hetek óta vágytam rá, mert a férjem mellett nem éreztem magam nőnek,ő pedig nagyon figyelmes volt. Sok időt töltöttem vele egy autóban,sokat beszélgettünk,és egyszer elmentem hozzájuk,a szüleivel lakott.
Nem gondoltam,hogy meg fogom csalni a férjemet,de kezdtem beleszeretni és a váláson gondolkoztam.
Aztán a szobájában szinte teljesen sikerült kiverni a fejemből a férjemet és lekerült rólunk a ruha.A férjem volt addig az egyetlen az életemben akivel együtt voltam és neki dupla olyan mérete volt.Ami viszont ezután jött,az kimeríti a szerencsétlenkedés fogalmát.Nem állt fel neki, amikor a gumit felhúzta teljesen lelankadt.A férjemmel màr a 2.orgazmusomon szoktam túllenni mire összejött neki,de aztán félbeszakadt a dolog.
Gondoltam,csak nagyon bestresszelt és két nap után ismét találkozunk. Hát az az alkalom,már talán szexnek volt nevezhető.
Óriási lelkiismeret furdalással vezettem haza,ahol a férjem szuper vacsorával és virágcsokorral várt,ami tetézte a gondolataimat.
Napokig csak sírtam.Pár hét múlva pedig kiderült,hogy még terhes is lettem valahogy és még Hpv fertőzés miatt méhnyaksebem is lett.
A gyereket titokban elvetettem,a férjem pedig,akit addigra már más szemmel láttam mindenhova elkísért ahova a gyógyulásom miatt mennem kellett.
Akkor jöttem rá,hogy majdnem eldobtam azt az embert,aki néha lehet kicsit uncsi,de a tenyerén hordoz és azóta két gyönyörű gyerekkel ajándékozott meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!