Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miben lett jobb a házasságotok miután megbocsátottátok a megcsalást?
Sok mindenben. Nehéz lenne felsorolni, de csak hogy néhány dolgot említsek:
1- sokkal szorosabb lett a kapcsolatunk.
2- sokkal jobban megbízunk a másikban, de persze közvetlenül utána nehezen alakult ki anno a bizalom újra.
3- sokkal jobb lett a szexuális életünk.
4- sokkal intimebb lett a kapcsolatunk. Mindent el merünk mondani a másiknak, nincs az a régi feszültség, ami majdnem váláshoz vezetett anno.
5- Megtanultuk kezelni egymás intim szféráját.
6- Sokat tanultunk az esetből és sokat is tudtunk építeni. Szellemileg is szerintem érettebbek lettünk.
És még sorolhatnám...
22 éve vagyunk házasok 8 éve derült ki, hogy megcsal, de nem hagytam ott. Azóta minden jobb, mint azelőőtt.
47/N
Azzal a kommentelő hölggyel értek egyet aki azt írta, hogy a férfit a nőnek szexuálisan nagyon le kell fárasztani.
Ezt magamról és más, körülöttem élő több házasságot is szemlélve meg tudom erősíteni.
Másrészt meg minden másban is éreztetni kell, a férfival, hogy mennyire erős, okos és ügyes és micsoda férfi.
Mert mindenki ilyen akar lenni.
Ahogy a nők ugyanezt elvárják a férfiaktól, azt jó megadni a nőnek a férfi felé.
Ha jobbá kell tenni egy félre lépés után a házasságot akkor ezeket mindenképpen be kell építeni a mindennapokba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!