Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Az érzelmi megcsalás veszélyes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az érzelmi megcsalás veszélyesebb mint a fizikai?

Figyelt kérdés

Csak én gondolom, hogy sokkal veszélyesebb egy érzelmi/lelki megcsalás mint egy fizikai?

Amikor csak vágyakozol a másik után, esetleg beszélgettek, de még egy csók sem csattan el.

2020. jan. 13. 08:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
81%

Ha a szavak számítanának az emberek nem hazudnának ennyit.

Mondani mindent lehet, érezni meg főleg, de az számít, hogy mit teszel

2020. jan. 15. 20:14
 12/18 anonim ***** válasza:
73%
Az érzelmi megcsalástól csak egy lépés a fizikai. Nem hinném,hogy hosszabb távon ne keresnének mindketten lehetőséget arra,hogy ez megtörténjen. Kivéve ha egyoldalú az érzelem, bár akkor nem beszélhetünk megcsalásról.
2020. jan. 16. 07:58
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Én nem értem az efféle kérdéseket.

Mégis mit számít? Mármint neked lehet számít. Gondolom te elnézed ha félrekúr mert pl összevesztek, de azt már nem, ha közben kiderül, hogy a csajjal amúgy ki is jönne és elkezd érezni is iránta?

Dehát így is megcsalt, ha csak fizikai vágyakozást érzett és úgy döntött amellett, hogy mást dug meg helyetted. Érzelmi: persze, érzelmileg is bejöhet más..

Elmondom én hogy látom a kettőt:

- fizikai megcsalás( a hátad mögött mást qrogat) = nem tisztel és nem értékel téged eléggé. ÉS vagy nem vagy elég neki.

- érzelmi megcsalás: nem vagy elég neki valszeg, és ja, itt magasabb a veszélye, hogy dobbant mellőled, mivel befigyelt egy másik. Ez esetben ha a másik is vele akar lenni, te valszeg repülsz mint pótlék.

Ilyen szempontból kérdezed?

Első esetben veled marad megnyugodhatsz jó lábtörlő vagy, 2. esetben meg ki is dobtad mint a szemetet. Ha innen nézzük, a 2. veszélyesebb. :)

2020. szept. 26. 18:32
 14/18 anonim ***** válasza:

Érdekes meglátásod van előző.

Fizikai az amikor csak érzelem nélkül, szexelnek, csokolóznak vágyból mert valami hiányzik a kapcsolatból.

Másik szerintem azért rosszabb mert érzelmet táplál az adott ember iránt, pl szerelmet , tiszteletet stb. Sokkal nehezebb elfogadni, hisz még szeretem.

Egyik se jó, nem érdemel mind a két esetben repülne.Nincs sajnálat. Nem érdekelne hogy dobanna, miért ragaszkodnék hozzá ha megcsalt?

Nem mindenki táplál érzéseket, akivel éppen d*g, aztán ha bele is szeret hát ez van.

2020. okt. 8. 03:21
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Előző: És akkor miért "érdekes" a meglátásom?

Értem amit mondasz, annyi a különbség, hogy én a fizikai megcsalást nem tartom kevesebbnek. Érted? Mert abban szimplán nem jutsz eszébe, nem tisztel, esetleg ösztönvezérlt, de így is-úgyis megracionalizálja, miért dug mással helyetted. Jobbat mondok: olyan is van, akit ez nem is bánt, bűntudat nélkül kúr félre, mondván "nincs érzelem benne". És? Akkor msot neked jó?

Én meg ezt nem értem. :) Miért jobban elnézendő ez bárkinek is? Ha ettől fura vagyok, aláírom, de máshogy látjuk a dolgokat valóban.

Engem szimplán nem érdekelne egy megcsalásnál, hogy érzelem is volt-e benne vagy nem. A megcsalás az megcsalás, a döntés az döntés, az árulás az árulás. Forgathatjuk így meg úgy, hogy szebben csillogjon a xar, de attól még xar marad. Tök érdektelen infó számomra a sztoriban, hogy voltak-e érzelmei. Döntésekről és emberekről beszélünk, nem az utcán ba*szó kutyákról..

Másik sztori:

a kérdésben az áll, hogy mi van az érzelmi megcsalással, amikor nem történik semmi?

Hát basszus, nyilván nem örül neki az ember. De hidd el, tapasztalatból mondom, hogy ha itt úgy DÖNT, hogy em csal meg, hanem melletted marad, akkor tedd össze a kezedet... A h*lye fellágolások el tudnak kopni, de az, hogy az ember hogyan dönt adott helyzetekben, az többet elmond egy ember jelleméről. ÉS arról meg nem tehet, ha érzelmei alakulnak ki plátói módon. - Arról már igen, ha félre is szexelget a párja háta mögött.

Egyik esetben nincs döntésed a dolog felett ( van-e érzelem), a fizikai megcsalásnál meg kell hogy egyenek tetteid és lépéseid, hogy megtörténjen.

Viszont onnantól, hogy valaki félreqúr, már igazán tök mindegy, hogy van-e érzelem, vagy nem, mert ő így döntött, és pont.

Remélem így már érthető a meglátásom. ;)

2020. okt. 8. 19:55
 16/18 anonim ***** válasza:

Érzelminél is van döntésed, hogy közeledsz a másik iránt vagy nem, vagy flörtölsz vele tovább, beszélgettek sokat, nem számít de az érzelem se alakul ki csak úgy.

Fizikainál igen te döntöd el hogy lépsz megteszed vagy nem.

Persze nem sokat számít érzelmi vagy fizikai, ugyan úgy szar.

De engem rosszabbul érintene az hogy valaki tetszik neki belsőleg is, viccelődik vele és egyfajta vonzalmat táplál iránta, szimpátia, rajongás, szerelem stb.

Valahogy belegondolva abba hogy mást szeret, helyettem, velem volt olyan gyengéd én voltam a szivében...És most már teljesen hideg, nem érdeklem, érzelmileg, az rosszabb.

Igazad van ebben hogy nem

az ő döntésük, de van olyan eset hogy igen.

2020. okt. 10. 19:48
 17/18 anonim ***** válasza:
másik felé*
2020. okt. 10. 19:49
 18/18 anonim ***** válasza:
73%

16

igen, értelek, ez is gaz.. :) Az emberi kapcsolatok komplexek.

(Nekem volt egy plátói rajongásom a kapcsolatom alatt.. Ehhez nem kellett idő, soha életemben nem volt ilyenben részem, de annál a másiknál első pillanattól kezdve volt valami, amitől elvesztem és nem tudtam befolyásolni az érzelmeimet, semennyire.. döntés: nem léptem felé soha. ÉS így 2 év távlatából, tudatosan kerülve, már mondhatom, hogy múlt idő. Nem megyek programokra, ha ő is ott van, bár már valóban elmúlt az a rajongás, ezt őszintén mondom.)

De számomra ijesztő és sose volt olyan előtte, hogy valakit az első pillanattól, hogy megláttam/meghallottam, ilyen érzéseket váltson ki belőlem. Itt nem idővel alakult ki, furcsa volt az egész. Nekem is idő kellett feldolgozni, rossz volt az az időszak nekem is.. Remélhetőleg sose lesz már ilyen az életemben.

2020. okt. 10. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!